Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kom igen 2015!

Vänner! Har ni haft en bra jul? En kul nyår? En skön ledighet? Jag har haft det precis hur bra som helst. Den energi som höll på att ta slut innan jul, är nu påfylld igen. När jag som mest behövde schyssta och pålitliga människor i mitt liv, så dök de liksom upp. Visst är det lustigt att det ofta är så? Ibland träffar man på människor på dum-sidan. Och när man behöver det som mest, dyker det ofta upp någon på snäll-sidan. Flera stycken till och med. Vips. Jag känner mig hur taggad som helst för att få till en bra säsong 2015. Det killade i magen på mig igår kväll när jag tänkte på att Sverige nu vaknar upp igen. Det går att få tag på folk, och det går att jobba framåt. Snacka om motsatsen till jobbångest…! Tack snälla jul och nyår för en utomordentligt bra batteriladdning. 2015, nu kör vi!!

WRX_Holjes_RK_mp_1280_001
Bild: Martin Palm