Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Budgetarbete och föreläsningar

Vad har hänt sedan sist? Jättemånga saker. Ni som följt min blogg vet att jag periodvis måste pris bort skrivandet till förmån för att kunna fixa så att jag kan fortsätta att skriva om häftiga bilar och häftig bilåka. För det är exakt vad jag jobbar med just nu. Så-in-i-bänken. Och mitt i sponsorarbetet får jag åka iväg ibland och hålla i föredrag. Det är riktigt kul! Och det är faktiskt något jag har lärt mig att gilla. Ni skulle bara veta vad jag har tyckt det har varit jobbigt att stå och prata inför folk… När jag var yngre var jag extremt blyg, förstår ni. Pratade knappt med folk. Härom veckan stod jag och föreläste inför Scanias Europachefer, och strax innan det åkte jag till min hembygd och föreläste för Essunga Idrottshistoriska sällskap. Och tyckte att det var skitkul! Snacka om att min sport har gett mig en grym personlig utveckling. Tack vare att min satsning alltid varit 100% sponsorfinansierad, så har ju det enda alternativet varit att jobba stenhårt med sälj och marknadsföring. För jag vill ju så jädra gärna köra bil, Och då måste man ju prata, liksom. Prata, köra bil, och vara duktig på marknadsföring. Motorsport innehåller så många bitar, och bilkörningen är bara någon procent. Företagandet runtomkring är riktigt roligt, och framförallt att klura ut bra utbyten för sina sponsorer så att de blir en så stor och viktig del av min satsning som möjligt – och vice versa; att min satsning blir en så viktig del av deras företag som möjligt. 10622823_992759627407590_3178056990737971714_n Under min föreläsning var en av mina första sponsorer där och lyssnade; Erikssons chark i Nossebro. De har för övrigt världens godaste körv. Och jag fick med mig ett par kilo hem :-). bild-2 Denna period av säsongen är oftast den mest intensiva. Det är nu jag ska fixa budget. Och är jag tankspridd i vanliga fall, så blir det extra mycket nu när jag har en miljard bollar i luften. Som häromdagen, till exempel när jag insåg att jag hade glömt att borstat tänderna på morgonen på hotellet i Stockholm. Vips iväg på ett sponsormöte, och jag passade på att borsta gaddarna lite snabbt och smidigt på T-baneperrongen. Jag kände ju att jag hade en tandkrämstub i fickan. Perfekt! Bara att köpa en tandborste på Pressbyrån. Borsta-borsta-borsta. Blää. Tandkrämen smakade supervidrigt, och när min tunga så smått började domnade av, insåg jag att istället för tandkräm så hade jag borstat käften full med hydrokortison. Men vad gör det när jag sitter i en Supercar om några månader. Det är i alla fall målsättningen!

Man ska aldrig ge upp. Om det är något jag har lärt mig i motorsport, så är det just detta. Aldrig ge upp, och tänk positivt! Ni MÅSTE bara klicka på denna länk. Detta är vad motorsport handlar om. Klockrent :-)!!

/Ramona

/Ramona