Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Folkrace och lite annat smått å gott

Jag har kört folkrace! NGK Masters i Karlstad. Över 6000 åskådare trotsade regnvädret och kom dit, och web-TV:n hade över 55 000 klick. Vilket fantastiskt arrangemang! Många av de största rally- och rallycrosstjärnorna kommer och utmanar folkraceförarna. Jag blir nästan ledsen när jag tänker på hur många timmar och hur mycket pengar en del lagt för att bygga den perfekta NGK-bilen. En bil som sedan är tvungen att säljas för 6500 spänn… Men det är det som är grejen med sporten. Att ha grymt kul på en rimligtvis billig nivå (och det blir exakt så kostsamt som man gör det till). Jag hade iaf grymt kul i min Opel Astra. När man väl står på startlinjen så kvittar det hur många ponnysar som är under huven, adrenalinet pumpar och man ska bara vara först till varje pris! 10665884_977255262291360_9203360693364361433_n IMG_1735-2 Bild: Christian Gustafsson På ramonarx.com finns rapport från tävlingen! bild-3 Daniel Thorén från min sponsor Thoréns i Kil var på plats under tävlingen med sin familj. Driven och engagerad som han är, nöjde han sig dock inte med att ”bara” stå och heja. När rutan immade igen under heat 2 genade jag lite för hårt över curvesen och gav hasplåten ett ordentligt kok med stryk. Men det kirrade Daniel snabbt och smidigt, på bekostnad av ett oljigt nylle 🙂 bild-2 Är så glad över att ha denne man i mitt liv. Kenneth Karlsson heter han, och vi är varken släkt eller gifta. Kenneth är  klok som en bok, och är en positiv skit som bara ser möjligheter. Jag gillar att jobba med vettiga, lojala, drivna och positiva människor. Kenneth är en av dem, och han såg till att jag fick ett riktigt kul avbrott i form av NGK Masters, när jag annars under denna period mestadels sitter med häcken på kontoret. Arbetet inför 2015 är i full gång, och bara så att ni vet så känner jag på mig att nästa år kommer att bli hur bra som helst. 1779869_977726058910947_3601326530927302892_n Swedol Karlstad var på plats i depån, riktigt trevligt med deras sällskap! Jag har för övrigt fullkomligt bott i deras Gesto-kläder i år, superbra arbetskläder!! catrin Igår träffade jag en riktigt cool donna! Catrin heter hon, men kallas ”Surbarbro”. Namnet bedrar, för gladare och trevligare människa har jag sällan träffat. Catrin är vice ordförande i Subaruklubben och har ett par Subarusar som hon fullkomligt älskar att köra, såväl på vägen som på banträffarna. Catrin köpte en förarutbildning som Car Events och jag skänkte till Musikhjälpen fjol. Alla pengar gick till Musikhjälpen, och Catrin såg det som en perfekt kombo att utöva sin passion + att skänka pengar till en god sak. Go Catrin!! bild Min f.d. Subaru-kollega och tillika teamchef Hasse Gustafsson, a.k.a. ”Hasse Gasfot”, mellanlandade hemma hos mig häromdagen när han var på genomresa. Vi båda jobbar hårt för 2015 års budget, och har alltid massor att prata om när vi ses. När jag skulle säga godnatt till Hasse låg han och läste ”Den rikaste mannen i Babylon” och sa: ”Fyf-n vad jag ska åka rally nästa år”. Det tyckte jag var charmigt :-). /Ramona