Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Första repan med Supercar-Peugeoten!

Mumma vilken helg jag haft! Kenneth Karlsson och jag drog till Frankrike på fredagen för att se på Rallycross-VM i Frankrike, och lära känna det nya teamet. 10665276_950038531679700_7044418003271085615_n ”Välkommen till Albatecfamiljen” skrev teamchefen Andy Scott till mig innan jag åkte, och det var verkligen en sådan känsla jag fick. Kände mig hur välkommen som helst, och det märks att de är ett ambitiöst team med höga målsättningar. Proffsiga och hårt arbetande, och samtidigt med en stor glädje och bra stämning i teamet. _TB72751

Bild: Albatec Racing

Mekaniker Nick har svetsat ihop sina glasögon alldeles själv 🙂 Här ställer han in stolen åt mig inför testet. 20140907_173900 På måndagen efter tävlingen, fick jag några varv på en bana i Mayenne, som ligger ca 15 mil från Loheac – där tävlingen gick. TOTAL lycka att sitta i en tävlingsbil igen! Jisses vad kul. Liten, smidig bil med ett hjul i varje hörn, och bra med knuff i motorn. Det var min första uppfattning. Först lekte jag runt lite på banan i åtta varv utan responssystemet på, för att känna på bilen. Sedan körde jag fyra varv med respons. Och ungefär en sådan här min hade jag under hjälmen hela tiden: IMG_20140908_213518 Testet i Mayenne var bara en liten teaser innan teamet lastade och drog hem för att preppa bilarna inför VM i Tyskland. På måndag flyger jag till Skottland för ett längre test och där vi skall prova ut olika chassie-setup tillsammans med Mikael från Tech Pro. Jag känner mig mer motiverad än på länge, detta ska bli riktigt roligt!!! 🙂 Snaaaart kommer ni också få se den nya bildesignen som Albatec och Lasse Mehtola på 360gfx har hjälpt mig med. Blir galet snyggt tycker jag. Dekalerna håller på och printas för fullt hos Smart Reklam i Karlstad, och ska med på flyget på måndag! Albatec har bjudit in allmänheten på banan i Knockhill på måndag, här finns lite mer info! Hej å hå! 🙂 /Ramona