Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ramona Karlsson

Inspirerande Hello Sweden-event, träning och äckelgrej.

Igår och idag har Miriam och jag varit på event tillsammans med Hello Sweden, som bjudit sina samarbetspartners till Göteborg. Igår var vi och hälsade på hos Polestar och fick en guidad tur hos dem, och kvällen avslutades med middag samt en föreläsning av oss. Idag var det besök på krocktestcentra på Volvo, och så lite kul på fyra hjul vid testbanan. Vår mycket trevlige Hello Sweden-kollega Fredrik Ekblom bjuppade Miriam och mig på en åktur i räserfart på banan.

Här ger jag Deeped Niclas Strand lite fickparkeringstips. Jag kan ett riktigt bra knep som gjorde att jag våga flytta från Malma, 80 invånare (där enda chansen/risken för fickparkering är med traktorn mellan gödselstaden och plogen) till Stockholm, utan att vara det minsta orolig för att skrapa lack.

Det är alltid lika kul att träffa Hello Sweden-gänget, tack till Tomas Kaiser och Magnus Pålsson för en mycket trevlig helg! När man träffar såväl andra idrottsmän som företagare blir man alltid lika inspirerad och finner mycket likheter med varandra. Framför allt att man verkligen brinner för det man gör, ser möjligheter och är en inbiten optimist. Jag hade ett riktigt inspirerande samtal med en man som hade ett helt ”vanligt” jobb men som fick en idé han trodde på, satsade för fullt på den, och som idag är en mycket framgångsrik företagare. ”Vill man komma någon vart så måste man skapa det själv”, sa han. Det är så jäkla sant. Sitter man och väntar på att någon ska uppfylla ens drömmar åt en, så får man sitta där tills man ruttnar. Alternativt kan man få tillfälle att åka räkmacka, men jag tror den där räckmackan smakar bitter majonnäs jämfört med blod, svett och tårar. Eller så är jag bara avis, jag vet inte ;-).

SKÖNT att få rutin på träningen igen. Under vintersäsongen var jag så jädra stressad att jag priade bort träningen för att jobba istället. Varken bra eller smart. Jag mår så otroligt mycket bättre av att träna, och den tiden jag lägger på gymet tjänar jag tillbaks minst det dubbla i form av mer energi. Jag ska aldrig mer vara sådär osmart igen. Jag ska heller aldrig mer ta sådär suddiga kort.

Hela dagen har jag varit galet sugen på hamburgare, lökringar och coleslaw. Så det fick det bli. Märk väl på vilket behörigt avstånd hotellets TV-kontroll ligger för övrigt. Jag har absolut ingen bacillskräck i övrigt, men jag har alltid tyckt att TV-kontroller är läskiga. Förmodligen på grund av kombinationen av 1. Alla okända människor som fingrat på den. 2. Total ovetskap om deras handhygien 3. Jag pratade en gång med en hotellstäderska, som erkände att hon aldrig torkar av den där (citat) ”äckelgrejen”.
Nu blir det lite jobb framför datorn, med målsättning om ett tidigt John Blund-besök. Tiiiidig morgon imorgon, skall vara i Stockholm 9.30!

Gokvällen :-)!
/Ramona