Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svettig dag…

Jag må svettas som en liten gris, men doftar fortfarande rosor.

För er som inte använder deodorant utan en massa läskiga tillsatser; GÖR’T!! De allra flesta deodoranters innehåller en kemikaliecocktail som hämmar svettproduktionen – vilket i sin tur gör att man inte svettas ur de giftiga toxiner som bildas i kroppen. Istället får de ligga kvar och gro, till gud-vet-vad. Men Rosenserien innehåller icke dessa ämnen. Det gillas skarpt!

Oavsett svetthämmade ämnen eller ej, hade jag nog ändå sett ut såhär. Jag kom just hem från ett riktigt kul gympass, SH’BAM hette det visst. Hur som helst, så har de rippat min idé fullständigt, så jag borde egentligen vara förbannad istället för glad just nu. Jag har  nämligen ganska länge tänkt, att om jag någonsin skulle få tid och möjlighet att vara gyminstruktör, så skulle jag göra ett pass med grymt bra dansmusik, och ganska enkel koreografi, så att alla kan hänga med + fokusera på att bli totalt slut. Istället för att göra en dubbel axel samtidigt som man ska forma armarna likt halva alfabetet, puta med munnen och hålla in magen. Typ. Nej, shakea loss fullständigt och se ut precis hur som helst, bara man har kul och blir genomsvettig. Men det blir tyvärr inget av min affärside. För SATS har snott den.  😉

Det känns riktigt skönt att vara igång med träningen igen. Speciellt idag behövde jag ett rejält träningspass, då jag har känt mig ganska bekymrad och samtidigt rastlös. Skallen behövde rensas helt enkelt! Och, som den perfekta avslutningen på träningspasset så ringde en person som gav mig ett preliminärt besked på just en av de sakerna som jag varit bekymrad och rastlös över. Ska man sammanfatta mitt största problem just nu i ett enda ord, så är det: SEMESTER. Själv har jag just nu motsatsen till semester (pysslar med paniklösningar serni…), och det faktum att de flesta är lediga och väldigt svåra att få tag på, gör att jag stundtals inte vet hur fasen jag ska ta mig till. Jag har till och med fått vara såpass finne i häcken att jag har ringt och stört några stackars semesterfirare. Pinsamt och jobbigt så att det knyter sig i magen, men jag måste… Men som tur är jobbar jag med väldigt förstående och schyssta människor, och som verkligen ställer upp när det blåser som mest. Det uppskattas oerhört mycket!

Tror jag ska gå och duscha nu…