Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tack Tina Jeppsson

Så fint du skrev om Dikt & Lögn i Södra Möckleby i Barometern och Oskarshamns-tidningen. Och vilken underbar felsägning av mig och felhörning hos dig, och ännu mera tack för frasen ”50 nyanser av brunst”! Jag menade att det finns fler än ”50 nyanser av grått”, men råkade nog säga ”brunt” i stället för ”grått” – och du Tina Jeppsson fick det till ”50 nyanser av brunst”. Det är ju genialt och måste ju bara användas, hurra! Inte minst i min kampanj för Öland som ”Ön för alla kön”, för att inte säga queer porr och praktik för alla.

Tack även Maria Wiell som skrivit bra i Ölandsbladet. Samt hurra för Staffan Lagerström som har uppdaterat sin blogg Alvarsamt med schyssta bilder och skojiga kommentarer.

För övrigt var Agnes Wold kanon i gårdagens Sommar. Missa inte.