Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Radiobloggen

Var är brudarna?

Nu har jag inte hört dagens Nordegren i P1, där jag själv har haft förmånen att medverka ibland, men jag måste få protestera mot att Louise Epsteins bisitteri i Thomas Nordegrens program och Nordegrens dito i Epstein i P1 har presenterats som en ”satsning”.

Det är väl rimligtvis en besparing? Sådana som Maja Aase, Dilsa Demirbag-Sten, Natalia Kazmierska och  jag kommer utifrån och kostar en om än liten men dock summa att kalla in. Samt insnävning: för vi har ju inte på samma sätt som Epstein och Nordegren varit bundna till någon sorts public service-betingad åsiktsfrihet utan har kunnat vräka ur oss nästan vilka som helst mer eller mindre övertänkta uttalanden om ditt och datt.

Jag må tala i egen sak och ur egen pluska. Men nu vill vi ju alla så förtvivlat gärna vara så transparenta som vi bara kan. Rätta mig om jag har fel.

För övrigt röstar jag på Sakine Madon och Isobel Hadley-Kamptz som nästa utom SR:sliga bisittare, om det nu blir några flera. Liberala men självständiga brudar som därmed blir mer och mer vänstervridna, precis som goda kulturradikaler bara måste bli med en högerregering vid makten.