Pinga din blogg!

Publicerad
Uppdaterad
Pinga din blogg - och få en länk direkt till dig.
Hela bloggosfären kan nu synas på Expressen.se.
- Vi vill erbjuda fler infallsvinklar på aktuella frågor och länkar därför gärna till externa bloggar, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.
Pinga din blogg här!
I våra artiklar hittar du webb-tv, bildspecial, omröstningar och tester.
Nu visar vi också upp bloggar som skriver om samma ämne.
Har du själv en blogg? Då kan du länka till oss – och få en länk tillbaka.
Till alla artiklar på Expressen visar vi en lista över bloggar som länkar till den specifika artikeln.
I vissa fall tar det en stund innan ditt blogginlägg syns hos oss. Det beror på att det tar ett tag att hitta det nya inlägget. Men ju oftare du bloggar desto snabbare kommer länken upp.
Om du vill att det ska komma in snabbare kan du pinga din blogg.

Pinga din blogg här!


I februari 2006 kunde Expressen, som första större mediaföretag, erbjuda alla besökare att skapa en egen blogg på blogg.expressen.se. Sedan dess har har antalet bloggar i Sverige fullkomligen exploderat. Bland våra blogg-länkar läser vi i dag av 250 000 olika bloggar.
– Vi länkar också till bloggar som är kritiska till Expressen, men vår princip om att inte bidra till att sprida exempelvis rasisitiska åsikter gäller också här, säger Thomas Mattsson, Expressens chefredaktör.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida