Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Peter J Olsson - KVP.se

Misstänkt undervattenskränkning

Försvaret meddelade i eftermiddag att de fått trovärdiga uppgifter om misstänkt främmande undervattensverksamhet i Stockholms skärgård. En, för svensk kapacitet, stor operation startades för att undersöka läget. Över 200 från Fjärde sjöstridsflottiljen, Amfibieregementet, Helikopterflottiljen och Hemvärnet deltar.
Det börjar bli ganska många kränkningar och misstänkta händelser kring Sveriges ostgräns just nu.

u137  rysk ubŒt i karlskrona skŠrgŒrd 1981

U 137 i Karlskrona skärgård 1981.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,