Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Peter J Olsson - KVP.se

Oväntat inslag i valkampen

Denna annons fanns i Lokaltidningen i Lund. Stoppa externa stormarknader (visserligen i denna version bara ”nya” – men ska de gamla få expandera) är väl Miljöpartiets slogan. Och kanske det inte är aktuellt att ”sälja ut” LKF, men känns ändå lite märkligt att gå till val på denna fråga, eller nästan vänsterpartistiskt.
Har Åsa-Nisse-marxisterna från Centerns 70-tal övervintrat i Lund? Någon Stureplans-. Lilla torg- eller ens Storget i Lund-center är det i alla fall inte frågan om.

Tack till Maria för tips och bild.

Andra bloggar om
, , ” target=”_blank”>