Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Det hemliga spelet som tittarna inte fick se – vinnarna rasar mot sextorkan

description:  (to:storepictures@expressen.se)  title: paradise hotel  email: dante.thomsen@expressen.se  sender: dante thomsen (exp)
Foto: TV3

TV3:s dokusåpa ”Paradise hotel” är över – för den här gången.
Nu avslöjar vinnarna Alexander D’Rosso, 25, och Anna Bohman, 24, det hemliga spelet som tittarna inte fick se.
Dessutom sågar de ”sextorkan” som präglat årets säsong.
Ibland brukar ”Paradise hotel” beskrivas som TV3:s sexsåpa. I år var det dock inte mycket av den varan. Efter gårdagens final stod Alexander D’Rosso och Anna Bohman som segrare efter att ha slagit ut Hampus Marcussen, 23, och Felicia Faridi, 19, med en röst.
Nu sågar vinnarna ”sextorkan” som präglade TV3:s tidigare skandalomsusade dokusåpa.
– Jag tycker att det är skittråkigt att det inte fanns någon rolig där som man ville ligga med. Jag tror att det hade varit roligare att titta om det hade varit lite mer känslor. Det var inte så mycket känslor mellan folk, säger Anna Bohman.
Alexander D’Rosso håller med:
– Man hade kunnat göra mer. Men skulle exempelvis Hannes ha hållit på med Claudia hade det kunnat påverka hans spel negativt. Det var mycket sådana tankar, säger han och tillägger:
– Det hade nog varit roligare att se och uppleva om folk var lite mer lössläppta.
Anna Bohman och Alexander D’Rosso vann tack vare Matilda Lindegren, 22. Hon valde nämligen att ställa sig bredvid vinnarduon trots att Alexander D’Rosso tidigare i säsongen bytt ut henne mot en ny partner – Felicia Faridi – och 20 000 kronor.
Samtidigt är Alexander D’Rosso kritisk och menar att det pågick mycket i ”Paradise hotel” som tittarna inte fick se.
– Det som de visar har ju hänt men sedan är det grejer som också har hänt som de inte visar. Det finns vissa saker som jag tycker att de borde ha visat. De visar inte hela sanningen, säger han.
TV3 spelade dessutom in ytterligare en säsong av ”Paradise hotel” direkt efter finalen, något som kanalen höll hemligt för deltagarna.
– Vi fick reda på det några månader efter att vi hade kommit hem, säger Alexander D’Rosso.
Känns det som att de inte har lagt lika mycket krut på er säsong?
– Ja, det är så klart tråkigt att det kommer en ny säsong så kort efter. Det känns som att vi inte hinner andas med vårt innan nästa kommer, säger Anna Bohman.
Det har ju kommit en del kritik mot att upplägget ändrats och färre tittar, vad tycker ni om det?
– Det är självklart tråkigt att det har varit så men det är ingenting som vi har kunnat kontrollera och det visste vi inte heller när vi gick in i huset. Så vi har bara kört på som vanligt och är skitglada för dem som faktiskt kollar och hejar på oss, säger Alexander D’Rosso.
Anna Bohman håller med:
– Vi kan inte styra över det. Vi har varit där inne och gjort vår grej.
I början av säsongen hettade det till rejält mellan Alexander D’Rosso och Isabella Östberg. I dag har känslorna svalnat betydligt.
– Vi har haft kontakt och så men det har inte varit mer än vänskap, säger Alexander D’Rosso.