Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Bettinas ilska mot Hampus efter sveket

Hampus Marcussen har makten att välja två tjejer som inte kan åka ut ur ”Paradise hotel”.
Men kommer han hålla sitt löfte att rädda Bettina Buchanan Runnerström?
– Jag såg ju till att du skulle vara kvar, säger Bettina Buchanan Runnerström i avsnittet.
Spelet går vidare i TV3:s ”Paradise hotel”.
”Djävulen” Felicia Faridi ska välja en till som ska lämna hotellet, men ”Gud” Hampus Marcussen har makten att rädda två tjejer i huset genom att göra dem till ”änglar”.
När Hampus Marcussen skulle räddas kvar i huset var det Bettina Buchanan Runnerström som gjorde att han fick vara kvar – mot ett löfte om att han skulle rädda kvar henne och Johan Kervall i utröstningar.
Ett löfte som ”Guden” inte har hållit hittills. Det första som hände var att Johan fick lämna ”Paradise hotel”. Och nu finns det risk för Bettina att tvingas lämna huset.
Något hon passar på att påminna Hampus Marcussen om.
– När Hampus läste brevet om att han fick frälsa två av oss tjejer från att bli förda till helvetet så blev jag naturligtvis superglad. Men jag vet inte om Hampus vågar gå emot Tarzan.
Hampus Marcussen tar in alla tjejer en och en på sitt rum för att prata strategi med dem – och då håller inte Bettina Buchanan Runnerström tillbaka sina åsikter.
– Vi alla vet att jag inte är populär här inne, jag har inte ens en partner. Jag är inget hot här. Jag såg ju till att du skulle vara kvar genom att vi tog i hand på att du skulle safea mig, och jag valde att lita på dig. Det kanske var jag som var trög då, men jag tror och hoppas verkligen att jag kan lita på dig, säger Bettina i avsnittet.

Paradise hotel sänds måndagar 22.00 och tisdagar 23.00 på TV3.skarmavbild-2016-12-05-kl-11-25-48skarmavbild-2016-12-05-kl-11-25-40