Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Bettina lämnar Paradise hotel efter stora sveket

Bettina Buchanan Runnerström tvingas lämna ”Paradise hotel” – efter Hampus Marcussens stora svek.
Efter beslutet är den utslagna deltagaren besviken.
– Hade han gjort som han hade lovat hade jag varit beskyddad, säger Bettina Buchanan Runnerström i måndagens avsnitt.
Här tvingas Bettina Buchanan Runnerström lämna ”Paradise hotel” – efter sveket från Hampus Marcussen.
Trots att Marcussen lovat att rädda kvar henne i programmet, mot att hon hjälpte honom stanna kvar och bli ”Gud” i huset, så blev det hennes tur att lämna realityserien.
Det är när Felicia Faridi, i egenskap av ”Djävul”, får välja en tjej som ska lämna huset, och Hampus Marcussen inte har valt att skydda Bettina Buchanan Runnerström, som hon åker ut ur ”Paradise hotel”.
Bettina Buchanan Runnerström har tydliga åsikter om vems fel det är att hon åker ut – nämligen ”Guds”.
– Hade han gjort som han hade lovat hade jag varit beskyddad, då hade jag inte kunnat bli utvald ens. Det är fortfarande Hampus fel från början, säger Bettina i avsnittet.
”Djävulen” har inte dåligt samvete efter sitt beslut i avsnittet.
– Jag har sagt från början att jag inte gillar Bettina eller Johan, och gör man fel en gång får man tillbaka. Nu var det min tur att ge tillbaka, säger Felicia Faridi efter beskedet.

Programledaren Malin Gramer säger att hon blev chockad när hon såg programmen i efterhand, för att hon inte förstod hur illa omtyckt Bettina Buchanan Runnerström är i huset.
– Man står ju på Bettinas sida när man ser programmet. Hon är så stor och fantastisk. I stället för att bryta ihop, så kämpar hon vidare, säger Gramer.
Programledaren tycker att den utslagna blev orättvist behandlad i huset – och att det inte är okej.
– Hon förtjänar inget av det där. Det blir ju väldigt konstlat där inne. Alla känslor blir så stora, för att det är så mycket stress och press i huset. Men det är inte okej, säger Malin Gramer.

skarmavbild-2016-12-05-kl-11-25-10 skarmavbild-2016-12-05-kl-11-25-29 skarmavbild-2016-12-05-kl-11-26-14