Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Här tvingas Johan lämna Paradise hotel

I tisdagens ”Paradise hotel” utser Hampus Marcussen, som är ”gud”, Felicia Faridi till husets ”djävul”.
Ett beslut som får ödesdigra konsekvenser för Johan Kervall.
”Djävulen” får nämligen makten att skicka ut vem som helst ur huset – och snabbt.
Innan Faridi får skicka hem någon deltagare vill övriga deltagare övertyga henne om att de ska få stanna kvar. Något hon inte uppskattar.
– Folk börjar slicka röv som fan. Säg inte till mig vad jag ska göra, cause I am the devil, säger Felicia Faridi i avsnittet.
När Felicia Faridi får beskedet om att hon ska skicka hem någon så får hon ingen betänketid, utan ska välja på stående fot.
Med en röd högaffel i hand och djävulshorn på huvudet går hon framför resten av deltagarna, innan hon pekar på Johan.
Johan Kervall är inte förvånad över hennes beslut att skicka hem honom.
– Jag hade på känn att hon skulle välja mig, men jag trodde hon var smartare. Det gynnar inte henne för fem öre. Hon gjorde bara det för hämnd. Jag har plockat ut hennes bästa polare här inne, två gånger.
Felicia Faridi medger att hennes beslut var baserat på hämnd.– Det är klart det låg hämnd bakom detta. Jag kan ”förlåta” men jag glömmer aldrig, och när jag får en chans så kommer jag göra det lika, säger hon i avsnittet.skarmavbild-2016-11-29-kl-13-55-22skarmavbild-2016-11-29-kl-13-57-00