Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Våldsamma bråket mellan deltagarna: ”Hon har sjunkit i mina ögon”

Foto: TV3
Foto: TV3

Här spårar bråket i ”Paradise hotel” ur fullständigt. I kvällens avsnitt puttar Claudia Tahvanainen till Bettina Buchanan Runnerström, kastar en macka på henne och kallar henne för en ”horunge”.
– Claudia fick en skarp varning och fick veta att hennes beteende var oacceptabelt. , säger Susanne Nylén, presschef på MTG TV.

För ett par veckor sedan skickade Bettina Buchanan Runnerström ut Claudia Tahvanainen i en parceremoni. När Claudia ett par dagar senare återvände till hotellet var stämningen mellan dem spänd och i kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” eskalerar bråket. Claudia Tahvanainen kallar Bettina Buchanan Runnerström för flera elaka glåpord och puttar också till henne så pass hårt att flera av de andra deltagarna får rycka in och mota bort henne.
– Du har varit så jävla falsk. Om jag slog dig så förtjänar du det, för du har betett dig som en jävla fitta här inne. Din jävla horunge. Du är äcklig, mobbad och ful, säger Claudia Tahvanainen i programmet.

Jiar ”Tarzan” Raza, Sebastian Stenberg och Tim Söderström går emellan och stoppar Claudia Tahvanainen från att fortsätta putta på Bettina Buchanan Runnerström. Då kastar i stället Claudia en tonfiskmacka på Bettina.
– Claudia var arg, skrek och gick på personangrepp mot mig. Så håller man inte på. Det finns ingen anledning att slå någon, man gör inte så. Jag skulle aldrig slå någon, säger Bettina i programmet.

 

”Claudia har sjunkit i mina ögon”

Också flera av de andra deltagarna är kritiska till Claudia Tahvanainens aggressiva beteende.
– Claudia har sjunkit i mina ögon, säger Jiar ”Tarzan” Raza i programmet.
– Att gå på personangrepp, att säga att någon är ful och en hora, så säger man inte. Det är riktigt fucking onödigt, säger Johan Kervall.

TV3: ”Claudia fick en skarp varning”

Susanne Nylén, presschef på MTG TV, har tidigare sagt att ”Paradise hotel” har en nolltolerans för våld och att produktionen ingrep direkt efter bråket mellan Claudia Tahvanainen och Bettina Buchanan Runnerström.
– Produktionen pratade enskilt med både Claudia och Bettina. Claudia fick en skarp varning och fick veta att hennes beteende var oacceptabelt. Produktionen tog beslutet på plats att inte skicka ut Claudia utan ge henne en chans då hon fått en varning, säger hon och fortsätter:
– Bettina tyckte att det kändes bra att produktionen markerade mot Claudia och sa då att hon tyckte att det räckte. De pratade båda ut dagen efter inne på hotellet och Claudia bad om ursäkt.
Varför fick Claudia stanna kvar i programmet efter detta?
– Under inspelningen är det teamet på plats som har en nära dialog med deltagarna. Efter samtal med både Claudia och Bettina beslutade produktionen att Claudia skulle få stanna kvar med en skarp varning.