Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Claudias ursäkt efter våldsamma bråket: ”Vidrigt beteende av mig”

Foto: TV3
Foto: TV3

Bråket i ”Paradise hotel” spårade ur och eskalerade i våld. Nu ber Claudia Tahvanainen om ursäkt till Bettina Buchanan Runnerström för sina hårda ord och för att ha puttat henne.
– Det var ett vidrigt beteende av mig, säger hon.

I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” fick tittarna se hur Claudia Tahvanainen slog till Bettina Buchanan, kastade en smörgås på henne och kallade henne bland annat för en ”horunge”. Flera deltagare tvingades gå emellan för att stoppa bråket. Nu ber Claudia Tahvanainen om ursäkt till Bettina Buchanan Runnerström.
– Det som hände var att jag fick en flipp. Det var inte jag. Jag vill inte vara en sådan människa och jag vill inte att folk ska se mig så. Det var fett jävla fel det jag gjorde, det vet jag, säger hon i programmet och fortsätter:
– Det var ett vidrigt beteende av mig. Det var inte okej, inte acceptabelt och jag ångrar det väldigt mycket.

Bettina: ”Aldrig höjt mina händer”

Bettina Buchanan Runnerström valde att lyssna på ursäkten, men säger också att hon fortfarande inte tycker att Claudia Tahvanainens våldsamma och aggressiva beteende mot henne var okej.
– Det är jättebra att be om ursäkt, jag vill inte fortsätta bråka, men Claudia har gått på personangrepp på mig innan och bett om ursäkt då också. Då har jag släppt det. Men när det händer en gång till, då känner jag att det inte bara är något som hon ”råkade säga” för att hon ”inte tänkte sig för”, säger Bettina Buchanan Runnerström.
Hon fortsätter:
– Jag skulle aldrig stå och skrika så. Jag har aldrig skrikit, aldrig bråkat, jag har inte höjt mina händer. Jag tycker faktiskt att det var vidrigt.