Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Sexilskan i ”Paradise hotel”: ”Den torraste säsongen hittills”

Foto: TV3
Foto: TV3

Det har guppats ovanligt lite under täckena i årets säsong av ”Paradise hotel” jämfört med tidigare år. Nu är flera av de kvinnliga deltagarna frustrerade över den sexuella situationen i dokusåpan.
– Killarna här inne är ju som värsta nunnorna hela högen, säger Claudia Tahvanainen i programmet.

I de senaste säsongerna av ”Paradise hotel” har täcken guppat friskt framför kamerorna. Olika deltagare har haft sex på matbordet, i svarta likkistor och även i grupp. Men i årets upplaga av skandalsåpan har det varit mer städat i sovrummen och täckena har förblivit stilla– något som nu har gjort flera av de kvinnliga deltagarna frustrerade.
– Killarna här inne är värdelösa på att ragga. De snackar bara så jävla mycket sex och snusk och bla bla, men de borde i stället vara lite mer självsäkra och faktiskt ta tag i saker, säger Felicia Faridi i programmet.
Hon får snabbt medhåll av Claudia Tahvanainen:
– Killarna här inne är ju som värsta nunnorna hela högen. De verkar inte ens vara attraherade av brudar, säger hon i programmet.


”Den torraste säsongen hittills”

I tv-programmet uppger flera av de manliga deltagarna att de gärna skulle vilja ha en kärleksnatt med någon av tjejerna, men att de inte vill ta initiativet till det. En av killarna, Sebastian Stenberg, har också själv börjat reflektera över den stora sexbristen på hotellet jämfört med de tidigare säsongerna av dokusåpan.
– Det här är den torraste säsongen hittills. Men jag kommer aldrig att ta ett initiativ, jag är inte den killen som gör det. Jag har inte potentialen att ragga på en tjej, säger han i programmet.

Deltagaren Johan Kervall tror, å sin sida, att det just är den sexuella frustrationen som har gjort att han tappat all form av handlingskraft inne på hotellet.
– Jag är svinkåt. Jag är faktiskt jävligt sexuellt frustrerad, för jag brukar ha sex regelbundet och nu har det inte varit något på ett bra tag. Det är kanske därför hjärnan har slutat fungera helt, säger han i programmet.