Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Här är de nya deltagarna – som ger Tarzan panik: ”Åh nej”

Foto: TV3
Foto: TV3

I kväll checkar inte mindre än två helt nya deltagare in på ”Paradise hotel”. Men det blir inte bara glädje när de två tjejerna anländer till hotellet – en av dem gör nämligen deltagaren Jiar ”Tarzan” Raza vettskrämd.
– Åh nej. Jag känner igen henne, säger han i kvällens program.

I måndagens avsnitt av ”Paradise hotel” kommer två nya, kvinnliga deltagare att göra entré. En av dem är Ida Lindgren, 19, som inte tvekar att gå in för att vinna hela spelet.
– Här är tjejen som kommer att förändra ”Paradise hotel”. Jag har tävlat i hoppning på elitnivå och jag håller mig alltid i eliten. Jag har skithöga betyg, jag är skitsmart och har hela paketet. Jag ska vinna hela skiten, säger hon i programmet.

Tarzan: ”Åh nej”

Men det är inte Ida som sätter mest skräck i de andra deltagarna på hotellet – utan det är deltagare nummer två. När den andra tjejen, Maria Bellebom, 20, stiger in på hotellet förändras nämligen stämningen bland de andra deltagarna rejält. Tittarna får bland annat se hur Jiar ”Tarzan” Raza fullständigt tappar hakan och ser vettskrämd ut när han får syn på henne.
– Åh nej. Jag känner igen henne, säger han.

Jiar ”Tarzan” Raza berättar senare i programmet att han och Maria har arbetat tillsammans och också festat tillsammans hemma i Göteborg. Men trots att de är gamla kolleger, verkar ”Tarzan” ha all anledning att oroa sig för det nya tillskottet på hotellet.
Maria Bellebom är nämligen inte alltför vänligt inställd till sin gamla kompis.
– Jag vet exakt hur Jiar är sedan tidigare, så honom litar jag absolut inte på här inne. Han tänker bara på sitt eget bästa, säger hon i programmet.

”Paradise hotel” sänds 22.00 på TV3 i kväll, måndag.