Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Alex gottgör Matilda efter fulspelet: ”Ska ha en skön vecka tillsammans…”

Foto: TV3
Foto: TV3

Alex D’Rosso skickade ut sin partner Matilda Lindegren från ”Paradise hotel” mot ett kuvert med 20 000 kronor. Nu ber han om ursäkt – och lovar också att dela pengarna till henne.
– Jag kommer att dela på pengarna med henne och bjuda henne på en resa, säger han.

I tisdags blev det en oväntad vändning i parceremonin på ”Paradise hotel”, när Alex D’Rosso valde att ta emot 20 000 kronor mot att skicka ut sin egen partner Matilda Lindegren ur tävlingen. Efteråt var Matilda rasande och sa att hon kände sig ”lurad” av Alex. I Expressen TV:s uppsnacksprogram berättar nu Alex D’Rosso att hans val inte hade med pengarna att göra och att han ångrar beslutet.
– Är det något jag ångrar så är det att jag gjorde så. Jag gjorde det av taktiska skäl eftersom att hon och Johan var så tajta. Jag visste inte om Matilda skulle ställa sig med mig i framtiden och jag behövde en säker partner, säger han.

Alex: ”Gottgöra Matilda”

För att bevisa att det aldrig handlade om de 20 000 kronorna, kommer Alex D’Rosso nu att dela pengarna med Matilda Lindegren och bjuda henne på en resa.
– Det handlade aldrig om pengarna och det kommer jag att bevisa. Jag bestämde mig direkt efter valet att jag ville gottgöra henne. För pengarna jag fick så kommer jag att bjuda Matilda på en resa och jag kommer att dela pengarna med henne, säger han och fortsätter:
– Tanken är att vi ska ha en skön vecka tillsammans, en vänskapsresa. Jag vet inte vad som sker där, men tanken är att visa min ångest.

Alex D’Rosso har också bett om ursäkt till Matilda Lindegren efter programmet och de båda deltagarna har talat ut om händelsen.
– Jag bad om ursäkt för vad jag gjorde. Jag visste ju hur arg och besviken hon var, så det är klart att jag var nervös. Egentligen måste jag inte be om ursäkt, men jag känner att jag sårade henne grovt. Så jag kände att jag behövde snacka med henne, för hon förtjänar så mycket bättre, säger han.