Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Stor ilska mot Alex efter valet: ”Den falskaste av alla”

Foto: TV3
Foto: TV3

Alexander D’Rosso valde att rösta ut sin egen partner Matilda Lindegren från ”Paradise hotel” – mot 20 000 kronor. Nu riktar de andra deltagarna stor ilska mot hans beslut i kvällens parceremoni.
– Det känns jävligt tråkigt att bli utbytt mot pengar, men då vet man hur mycket man är värd för vissa. Folk är falskare än man tror, säger Matilda Lindegren.

Det blev en oväntad vändning i kvällens parceremoni på ”Paradise hotel” när programledaren Malin Gramer plötsligt drog fram ett grönt kuvert. I brevet låg 20 000 kronor som killarna kunde välja att ta emot – mot att i stället skicka ut sin egen partner från hotellet. Ett erbjudande som Alexander D’Rosso antog och därmed röstade ut sin partner Matilda Lindegren ur tävlingen.
– Jag känner mig jävligt lurad av Alex. Han sa saker rakt i mitt ansikte som han inte kunde hålla och stå för. Ord verkar inte betyda ett jävla skit på det här jävla hotellet, säger Matilda Lindgren i tv-programmet.

Efter ceremonin vägrade Matilda Lindegren att ge sin, numera 20 000 kronor rikare, partner Alexander D’Rosso en hej då-kram framför kamerorna. I stället riktar hon stor ilska och kritik mot honom.
– Det känns jävligt tråkigt att bli utbytt mot pengar, men då vet man hur mycket man är värd för vissa. Folk är falskare än man tror. Det känns för jävligt. Jag känner mig jävligt sviken av Alex, säger hon.

Bettina: ”Falskaste av alla”

Och Matilda Lindegren är inte den enda som har reagerar skarpt efter Alexander D’Rossos val. Också Bettina Buchanan Runnerström är rasande efter utröstningen.
– Alex har varit den falskaste av alla här inne. Han valde bort Matilda, när han lovat dyrt och heligt att spela med oss. Hur falsk kan man vara? Mitt förtroende för Alex ligger på botten av Döda havet, säger hon.

Alexander D’Rosso säger själv att han inte skickade ut Matilda Lindegren för pengarnas skull, utanför att hålla sig väl med vissa andra deltagare på hotellet som ville ha ut henne ur tävlingen.
– Hade jag behållit Matilda så hade jag avslöjat vår pakt. Då hade de andra fattat att det var något lurt på gång och vänt måltavlan mot mig. Då hade jag stått näst på tur att åka ut nästa vecka, säger han om beslutet.