Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Oväntade vändningen i kvällens ”Paradise hotel”: ”Det här kan förstöra hela huset”

Foto: TV3
Foto: TV3

Ett nytt, grönt kuvert är på väg till ”Paradise hotel”. I kvällens avsnitt kommer killarna på hotellet att tvingas fatta ett svårt beslut om sina partners efter ett nytt besked.
– Jag har tappat hoppet faktiskt. Det här kan förstöra hela huset, säger Jiar ”Tarzan” Raza i programmet. 

I gårdagens ”Paradise hotel” fick deltagarna in ett grönt kuvert på hotellet och tvingades därefter att välja om de ville öppna det eller inte. Men det var inte det enda brevet deltagarna kommer att behöva ta ställning till.  I kvällens avsnitt måste killarna nämligen fatta ett svårt beslut när ett nytt, grönt kuvert kommer in på hotellet – och den här gången är ingen sugen på att öppna det. I texten till kuvertet står det nämligen ”Har kärleken något pris och hur mycket är lojalitet och trofasthet värt?”.
– Det betyder, har din partner något pris som du vill sätta på huvudet och skicka ut henne? säger Jiar ”Tarzan” Raza i programmet.
– Jag får inte en bra magkänsla av kuvertet, säger Sebastian Stenberg.

 

”Sket sig så brutalt”

I ”Paradise hotel” 2014 fick deltagaren Smail Alihodzic ett grönt kuvert som gav honom en immunitet mot att skicka ut sin partner, Nathalie Andersson, och i ”Paradise hotel” 2013 valde Jesper ”Jeppe” Johansson en finalplats mot att skicka ut Paulina ”Paow” Danielsson. Nu tror killarna att kvällens kuvert kan innehålla ett liknande val.
– Skulle det vara så att någon av killarna får 50 000 eller 100 000 för att skicka ut sin partner, så tror jag absolut att någon kommer att göra det, säger Alexander D’Rosso i programmet.

Precis som i gårdagens avsnitt kommer killarna att få dra lott om vem som ska ta beslut om kuvertet först. Men turordningen blir inte riktigt vad Jiar ”Tarzan” Raza hoppas på och rädslan för det gröna kuvertets innehåll växer.
– Lottningen sket sig så brutalt. Jag har tappat hoppet faktiskt. Det här kan förstöra hela huset, säger han.

”Paradise hotel” sänds 22.30 i kväll, tisdag, på TV3 och TV3 Play.