Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Deltagarnas ilska efter Claudias återkomst: ”Sämsta som kunde hända”

Foto: TV3
Foto: TV3

Bara en dag efter att ha blivit utröstad återvände Claudia Tahvanainen till ”Paradise hotel” igen. Något som fick det att koka hos de andra deltagarna på hotellet.
– Ordagrant känns det som att Paradise hotel vill knulla mig i röven och skicka mig till Sverige igen, säger Johan Kervall i programmet.

Det var förra veckan som deltagaren Claudia Tahvanainen tvingades lämna ”Paradise hotel”. Efter att ha blivit utspelad av Bettina Buchanan Runnerström och Johan Kervall fick hon packa sina väskor och lämna dokusåpan – men i kvällens avsnitt återvände hon till hotellet, bara en dag efter utröstningen.
– Nu när jag är tillbaka kommer det att bli krigets krig. De som sköt mig i går får akta sig, säger hon i programmet.

Att Claudia Tahvanainen fick återvända efter bara en dag gjorde en del av hotellets gäster glada, medan andra kokade av ilska.
– Ordagrant känns det som att Paradise hotel vill knulla mig i röven och skicka mig till Sverige igen. Det här var det absolut sämsta som kunde hända mig, säger Johan Kervall.

Bettina: ”Jag blir fucking irriterad”

Också Bettina Buchanan Runnerström var besviken på att Claudia Tahvanainen fick komma tillbaka, speciellt eftersom stämningen snabbt blev spänd mellan de båda deltagarna. Claudia körde bland annat upp sin stjärt i Bettinas ansikte, skrek åt henne och kallade henne för en ”åsna”.
– Självklart blir man sur när man åker ut, men hur gamla är ni? Jag har också blivit utkörd, men jag kommer inte in och skriker åt folk. Jag blir så fucking irriterad, säger Bettina Buchanan Runnerström i programmet.

Claudia Tahvanainen tyckte inte att hon hade något att be om ursäkt för, utan menar att Bettina Buchanan Runnerström skulle straffas för att hon hade kört ut henne i parceremonin.
– Du tog min partner och du ska få sota för det. Jag blir så arg, jag blir så jävla förbannad, säger Claudia i programmet.