Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Tarzan berättar nu sanningen bakom ilskan: ”Det var ett hån”

tarzan-fb
Foto: TV3

Jiar ”Tarzan” Raza blev ursinnig när hans partner Claudia Tahvanainen tvingades lämna ”Paradise hotel” förra veckan. Nu berättar han att det var en gest från Johan Kervall som utlöste raseriet.
– Det var ett hånleende. Du gjorde narr av mig framför alla, säger ”Tarzan” i programmet.

Förra veckan tvingades Claudia Tahvanainen att checka ut från ”Paradise hotel” efter en pakt mellan Johan Kervall och Bettina Buchanan Runnerström. Efter ceremonin blev Claudias partner, Jiar ”Tarzan” Raza, rasande och i kvällens avsnitt förklarar han varför.
”Tarzan” menar att det var en gest som Johan Kervall gjorde under parceremonin, som fick honom att fullständigt tappa fattningen.
– Anledningen till att jag blev så lack som jag blev var att du log mot mig en sista gång, precis innan det skulle hända, precis innan Bettina skulle gå. Det var ett hånleende. Du gjorde narr av mig framför alla, säger han till Johan Kervall i tv-programmet.

Tazan: ”En av de värsta sorterna”

Johan Kervall menar att Jiar ”Tarzan” Raza uppfattat allting fel och att han inte alls hånlett mot honom.
– Då har du tolkat detta fel. Att göra narr av dig… Jag gjorde inte det, säger han.
Men ”Tarzan” accepterade inte Johans svar, utan förklarade i stället krig mot honom.
– Du har bara skapat trubbel för dig själv. Du har precis förstört för sig själv, säger han.

Efteråt kommenterade ”Tarzan”, som själv spelat hårt sedan dag ett och bland annat skickat ut Alexander D’Rossos partner Isabella Östberg ur programmet, situationen. Han menar att Johan Kervall inte spelat på ett hederligt sätt – till skillnad från honom själv.
– Spelaren Johan är en av de värsta sorterna jag sett. Han är inte lik mig, han har inte ett hjärta av guld, säger Jiar ”Tarzan” Raza i programmet.