Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rädslan inför Bettinas besked: ”Det är så mycket rövslickeri”

Foto: TV3
Foto: TV3

Bettina Buchanan Runnerström återvände till ”Paradise hotel” och rörde direkt upp starka känslor. I kvällens avsnitt har hon chansen att bli immun – något som gör de andra deltagarna skräckslagna.
– Det är så mycket falskhet och rövslickeri, säger deltagaren Alex D’Rosso.

Det var i gårdagens avsnitt som Bettina Buchanan Runnerström fick möjligheten att återvända till ”Paradise hotel”, efter att tidigare ha blivit utröstad. I kväll har hon dessutom chansen att bli immun och därmed sitta säkert i parceremonin. Det enda som behövs är att minst två av de andra deltagarna röstar ja till en immunitet. Men det är inte alla som är sugna på att ha kvar Bettina i spelet. Flera av de andra deltagarna uttrycker stor rädsla över den eventuella immuniteten i kvällens avsnitt.
– En tjej som får immunitet är ett hot för alla oss andra tjejer. Jag orkar inte ha kvar henne här, säger Felicia Faridi i programmet.

Hon får snabbt medhåll från de andra deltagarna:
– Kommer Bettina in med immunitet och stannar, det skulle förstöra för min grupp. Det blir inte bra för mig, säger Hampus Marcussen.
– Folk är kraftigt rädda för Bettina och vill ha ut henne igen, säger Johan Kervall.

Alex D’Rosso: ”Mycket rövslickeri”

En som däremot är positivt inställd till att ge Bettina Buchanan Runnerström en immunitet är Alexander D’Rosso. Han är dock kritisk till de andra deltagarnas inställsamma beteende mot honom, för att få honom att ändra sitt beslut.
– Jag kommer självklart att rösta ja. Om Bettina blir immun kommer det att gynna mig. Det är så mycket falskhet från de andra, så fort de märker att någon annan har mer makt än de har så blir det mycket rövslickeri, säger han.

Bettina Buchanan Runnerström tror själv att många kommer att rösta nej till att ge henne en immunitet – men menar att hon bara ser det som någonting positivt.
– Det är lite blandade känslor, alla verkar vilja rösta nej. Men det är samtidigt ganska skönt, för om de är snälla och röstar ja till mig så blir det så tråkigt när jag behöver köra ut dem sen, säger hon i tv-programmet.