Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Cornelias tårar – talar ut efter sveket: ”Det är så vidrigt”

Foto: TV3
Foto: TV3
Hampus Marcussen hade sex med Claudia Tahvanainen samtidigt som hans partner Cornelia Gyllborg låg bredvid i samma säng.
”Paradise hotel” berättar Cornelia nu om känslorna efter sin partners heta natt.
– Jag skulle aldrig ens komma på tanken att göra så mot dig, säger Cornelia Gyllborg i programmet. 

 

Det var i förra veckans ”Paradise hotel” som det hettade till mellan deltagarna Hampus Marcussen och Claudia Tahvanainen. Paret hade sex, och bredvid i samma säng låg deltagaren Felicia Faridi och Hampus egen partner Cornelia Gyllborg och såg på.
I kvällens avsnitt bryter Cornelia Gyllborg ihop i tårar när hon berättar om sina känslor.
– Hur tror du att jag känner när min bästa vän och den jag tycker om håller på med varandra i samma säng som jag själv? Jag skulle aldrig ens komma på tanken att göra så mot dig. Det är så jävla elakt. Jag tycker fan inte att det är okej, säger Cornelia i tv-programmet.
Hon fortsätter:
– Du borde inte ha gjort så. Det är idiotiskt av dig att göra så. Jag tycker bara att det är så jävla vidrigt.
Hampus Marcussen menar att han inte trodde att Cornelia hade några känslor för honom.
– Jag trodde inte att du kände för mig som jag känner för dig. Jag trodde verkligen inte det. Hade jag vetat att du tyckte om mig så hade jag aldrig i mitt liv gjort så där, säger han i tv-programmet.
För kameran berättar Hampus Marcussen också om sin ånger.
– Det var jävligt puckat gjort. Jävligt korkat av mig, säger han i tv-programmet.

 

Text: Linda-Marie Nilsson