Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Cornelias tårar efter sexsveket: ”Känner mig ganska lurad”

Hampus, Cornelia, Claudia och Felicia delar säng.
Men i tisdagskvällens avsnitt bryter Cornelia ihop – eftersom Hampus och hennes vän Claudia har haft sex.
– Det känns tufft. Jag känner mig ganska lurad av båda två, säger hon i programmet.

blogg_hampus-cornelia

Under skolveckan i ”Paradise hotel” hettar det till lite extra mellan fyra av deltagarna. Claudia, Cornelia och Felicia planerade att själva sova i samma säng. Men Hampus tog tillfället i akt att krypa ner med de tre tjejerna.
– Jag såg väl chansen där att krypa ner med tre damer. Hur det gick till vette fan men det var mysigt, sa Hampus i måndagens ”Paradise hotel”.

LÄS MER: Här hettar det till mellan de fyra ”Paradise hotel”-deltagarna

Men de fyra deltagarna sov inte bara tillsammans. Under natten har Claudia och Hampus sex – vilket får Cornelia att bryta ihop.
– Det känns lite konstigt att Hampus och Claudia fick till det så fort. Jag är inte arg, det var bara att jag litade på dem så mycket, säger hon.

LÄS MER: Tore: ”Förvånad över vilka bildningsluckor vissa hade”

Cornelia: ”Förjävligt att sova i den sängen i går”
Man utvecklar så sjukt starka band, och det känns jättejobbigt att de två jag tyckte om allra mest inte hade en tanke på hur jag kände. Det var för jävligt att sova i den sängen i går, säger Cornelia i programmet.
Hampus verkar däremot inte ta natten på lika stort allvar som Cornelia.
– Jag vet att Cornelia och Claudia är bästa vänner så jag vet inte riktigt om jag tagit ett snedsteg här. Men, Cornelia var ju ändå under täcket tillsammans med oss andra, så hon ska absolut inte känna sig utanför, säger han.

Text: Emma Österberg