Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Tore: ”Förvånad över vilka bildningsluckor vissa hade”

Tore Kullgren agerar rektor i skolveckan i ”Paradise hotel”.
Men till och med rektorn har svårt att uppföra sig ibland.
– Jag blev förvånad över vilka bildningsluckor vissa hade. Jag höll ju på att bryta ihop av skratt, säger han.

tore ph.png-cnv.jpg
Tore Kullgren förvånades över deltagarnas bildningsluckor när han agerade rektor.

Tore Kullgren berättar att han var nervös för att vara rektor under skolveckan i ”Paradise hotel”.
– Men jag märkte ganska snart att deltagarna var mycket mer nervösa än jag. Och tjejerna var väldigt flörtiga, även mot mig. De ville ha information och trodde de skulle kunna få ut någonting, de är väldigt nyfikna, säger han.

LÄS MER: Här bryter Alexander ihop i ”Paradise hotel”

”Rektorn” tycker att ”Paradise hotel”-skolan påminde väldigt mycket om den riktiga skolan.
– På högstadiet var man ju inlåst hela dagen med samma människor, lite som det är i huset. På högstadiet var det också många som inte brydde sig om skolan, utan mest pratade om annat, det var mycket samma spel som det blev där.
Trots att det pratades om mycket annat, förutom skolan, tycker rektor Tore att deltagarna visade stor respekt för honom.
– Det händer ju väldigt lite i huset så när det kommer in någon utifrån blir det en väldigt stor grej för dem. De lyssnar på vartenda andetag jag tar, varenda bokstav jag säger. Man får väldigt stor betydelse, säger han.

LÄS MER: Sebastians pungrevansch i ”Paradise hotel”

Tore Kullgren: ”klippen kommer att bli klassiska”
Men frågan är om rektorn själv visade så stor respekt för sina elever. När deltagarna hade sitt första prov i skolan skulle de para ihop tolv kända svenskar med rätt namn och titel. Förslagen på kombinationer var många, vilket gjorde att rektor Tore hade svårt att hålla sig för skratt.
– Jag blev förvånad över vilka bildningsluckor vissa hade. Jag höll ju på att bryta ihop av skratt. Jag tror att det är några av de här klippen från proven som kommer att bli klassiska, säger Tore Kullgren.

Text: Emma Österberg