Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vasana tvingades lämna ”Paradise hotel”: ”Vi pratade knappt”

Vasana Osinska tvingades lämna ”Paradise hotel” två gånger om i kvällens avsnitt.
Enligt henne beror det på att hon och partnern Sebastian Stenberg inte kom varandra nära – något tittarna inte får se i programmet.
 – Jag och Sebbe klickade inte så bra, det får man inte se i avsnitten, men vår relation var inte så bra inne i huset, säger hon.

ph-vasana-ute
Vasana och Sebbe.

I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” får Vasana Osinska checka ut från hotellet. Hon elimineras tillsammans med Matilda Lindegren och Claudia Tahvanainen, men deras tidigare partners i huset får chansen att välja två av tjejerna som får komma tillbaka igen.
Valet faller på Matilda och Claudia, vilket betydde en andra eliminering från huset för en besviken Vasana.
– Det känns skit, säger hon i programmet när hon får veta att hon måste lämna ”Paradise hotel” en andra gång.

LÄS MER: Paradise hotel-deltagarnas allra värsta sexminnen

Vasana Osinska berättar själv att hon kände på sig att hon inte skulle få komma tillbaka till huset och att hon var beredd på beskedet.
– Jag och Sebbe klickade inte så bra, det får man inte se i avsnitten, men vår relation var inte så bra inne i huset, säger hon.
– Vi pratade knappt. Vi kom inte så nära, vi pratade inte taktik och så, så jag hade väl ingen chans i stort sett det var därför jag åkte ut. De andra hade byggt en starkare relation med sin partner, säger Vasana.

LÄS MER: Paows skarpa kritik mot nya säsongen

Hur kändes det när du fick veta att du inte blev invald?
– Jag blev ledsen och besviken, men det är ett spel. Jag tyckte att det var orättvist, jag tycker alla förtjänar en chans.
Vasana tror inte att hennes partner Sebastian litade på henne och att de andra tjejerna var närmare sina partners och att de därför kämpade för att få in dem igen.
Själv litade Vasana mest på Isabella och Matilda bland tjejerna och Alex och Donik bland killarna, men hon säger att hon saknade hela gruppen när hon blev tvungen att lämna, även om hon inte litade på alla i huset.
– Tarzan och Sebbe är ju spelare, jag hade lite svårt för dem. Jag tycker de var lite luriga, säger hon.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Text: Nanna von Knorring
nanna.von.knorring@expressen.se