Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Han är första deltagaren i ”Paradise hotel” 2016: ”Mamma kommer att skämmas över mig”

Foto: Johnny Wohlin / TV3
Foto: Johnny Wohlin / TV3

Hampus Marcussen är den första deltagaren som är klar för ”Paradise hotel 2016”. Efter vinsten i ”Förspelet” står det nu klart att 23-åringen från Hudiksvall kommer att synas i sexsåpan hela hösten.
– Min mamma kommer nog att få hålla en kudde för ansiktet en och annan gång när hon ser programmet, för hon kommer nog att skämmas över mig, säger Hampus Marcussen.

Hampus Marcussen, 23, från Hudiksvall kammade hem finalen av ”Förspelet” i TV3 Play. Han blir därmed den första officiella deltagaren att presenteras i årets upplaga av ”Paradise hotel”.
– Det känns skitkul. Jag är jävligt lycklig över att vinna. Jag är inte den ultimata ”Paradise hotel”-deltagaren egentligen, för folk ska ju vara hårda spelare och rough i kanten. Jag får liksom ont i magen om någon är ledsen, säger Hampus Marcussen.

Hampus Marcussen: ”Jag älskar Mos”

Den nya deltagaren har följt de tidigare säsongerna av ”Paradise hotel” och har både favoriter bland de gamla deltagarna – och de han gillar mindre.
– Det har ju varit många puckon med i ”Paradise hotel” genom åren. Robin ”Mos” respekterar jag, han är min favorit, jag älskar Mos. Han gav mig lite tips inför att jag reste till Mexiko och sa att jag skulle vara mig själv, säger Hampus Marcussen.

LÄS MER: PH-Mos nya karriär – ska tävla i hästhoppning

Någon som däremot inte faller den nya deltagaren i smaken är förra årets store spelare och taktiker, Adrian Montin.
– Jag tycker att Adrian var en jäkla… Nej, jag ska inte säga någonting elakt, men folk som går in och spelar spelet så hårt och vill vinna till vilket pris som helst, det tycker jag inte om, säger Hampus Marcussen och fortsätter:
– Om jag ska vinna hela PH så ska det vara för att jag varit en bra person. Jag kommer inte att vara en jävel i huset, jag kommer att vara en ängel. Mitt mål är att gå genom programmet som en bra snubbe. Jag tänker inte ens på taktik, jag är en räkmacke-glidare.

Paradise hotel-deltagaren: ”Kan hända saker under täcket”

Årets säsong av ”Paradise hotel” är redan inspelad i Mexiko, men programmet sänds inte förrän i höst. Däremot kan Hampus Marcussen redan nu avslöja lite av vad som kommer att hända i den nya säsongen.
– Det kan hända att det slår lite gnistor inne i huset och blir lite kärlek. Jag har väldigt lätt att få känslor. Så ja, det kan hända saker under täcket. Innan jag åkte sa jag att jag inte skulle ligga i tv, men det var inte lika lätt att hålla när man väl var där, säger Hampus Marcusson.

LÄS MER: Här gör ”Lill-Mos” entré i Paradise Hotel: Förspelet

Den nya ”Paradise hotel”-deltagaren passar därför på att skicka med en varning till känsliga tittare, däribland sin egen mamma.
– Min mamma kommer nog att få hålla en kudde för ansiktet en och annan gång när hon ser programmet, för hon kommer nog att skämmas över mig. Men hon är väldigt peppad ändå, mer peppad än jag är. Hon är väldigt stolt över sin son som ska vara med i PH. Hon tror inte att jag kommer att göra någonting dumt, säger Hampus Marcussen.

Foto: TV3
Foto: TV3

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej