Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Smail Alihodzic skriver sexbok om sitt liv: ”Det blir detaljerat”

Foto: TV3
Foto: TV3

Humor, äventyr – och massor av sex. Smail Alihodzic ska skriva en bok om sitt liv – och han tvekar inte att ta med snuskiga detaljer.
– Det kommer bli mycket detaljerat om mitt sexliv, för folk vill läsa om sånt, säger ”Cirkus Magaluf”-deltagaren.

Vill du veta allt om Smail Alihodzics sexliv, uppväxt och tankar? Då är det här något för dig. Nu ska ”Cirkus Magaluf”-deltagaren nämligen börja skriva en självbiografi om sitt liv.
– Det är en dröm jag haft länge, att skriva en bok om mitt liv. Jag kommer att börja skriva den ganska snart, inom några år. Det blir inget påhittat, jag behöver inte hitta på, utan jag ska skriva om mitt liv, säger han.

LÄS MER: Här har Smail Alihodzic trekant i ”Paradise hotel”

Och tv-profilen utlovar både det ena och det andra i den kommande boken. Bland annat planerar Smail Alihodzic att berätta exakt hur många tjejer han haft sex med.
– Det blir mycket humor, mycket om mina äventyr och mycket sex. Det kommer bli mycket detaljerat om mitt sexliv, för folk vill läsa om sånt, säger han och fortsätter:
– Jag har koll på hur många jag har legat med, men jag tänker inte berätta det än. Jag kommer att avslöja allting i boken.

LÄS MER: Smail Alihodzic lanserar en egen spel-app

Smail Alihodzics bok kommer också att följa hans uppväxt i Malmö och hans resa till att bli en offentlig person via bland annat ”Paradise hotel”.
– Jag vill skildra skillnaden från att jag var liten och lekte med pinnar och stenar tills jag blev vuxen och lekte med telefonen i stället. Jag vill skidra hela epoken. Sedan kanske någon läser den i framtiden och bara ”shit, var det så?”. Jag tror att det kan bli en bra bok, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej