Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Smail Alihodzics sexkritik mot killar: ”Vem är du att döma en tjej som legat runt?”

Foto: TV3
Foto: TV3

Smail Alihodzic har haft sex med hundratals tjejer. Nu riktar han skarp kritik mot folk som inte kan acceptera att tjejer kan göra likadant.
– Vem är du att döma en tjej som legat runt? Det är fjantigt och barnsligt av vissa killar, säger han.

”Cirkus Magaluf”-deltagaren Smail Alihodzic har sedan sin medverkan i ”Paradise hotel” 2014 varit öppen kring sitt sexliv och vilda singelkvällar. I dokusåpan berättade han att han haft sex med över 300 tjejer och sedan det spelades in för två år sedan har siffran ökat, berättar han.

LÄS MER: Smail Alihodzic lanserar en egen app för telefoner

Men trots att dokusåpaprofilen ofta hyllas av andra killar för sitt aktiva singelliv, så vill Smail Alihodzic nu rikta skarp kritik mot deras tankesätt.
– En tjej skiter ofta i hur många en kille har legat med, de kanske stör sig lite på det i början när de tänker på det, men de släpper det. Killar däremot. De verkar ha svårare att vara med en tjej som har varit med många, säger Smail Alihodzic och fortsätter:
– Det är som att vissa killar bär på en stolthet och någon idé om att de ska vara den enda killen som tjejen har varit med. Den första, den sista och allt sånt där. De stör sig på tanken att deras tjej har legat med andra killar innan dem.

LÄS MER: Smail Alihodzic: ”Gifta kvinnor vill ha trekanter med mig”

Smail Alihodzic berättar att han märkt av tankesättet hos andra killar och att han nu vill sätta ner foten mot ojämlikheten i det.
– Jag tycker att det är fjantigt och barnsligt av de killarna som tänker så. Du får helt enkelt svälja det. Om du själv har legat med andra tjejer, vem är du att döma om din tjej legat med andra killar? Varför är du bättre för att du har legat runt? säger Smail Alihodzic och fortsätter:
– Jag är helt tvärtom. Vem är jag att döma någon annan? Jag är den sista människan i landet att döma någons sexliv. Så borde alla tänka.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej