Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Smygtitta på ”Paradise hotel – Förspelet” redan nu

Foto: TV3
Foto: TV3

Nu är ”Paradise hotel – Förspelet” tillbaka – med Saga Scott och Aina Lesse som programledare. I programmet kommer duon att leta efter nya deltagare till dokusåpan. Smygtitta på programmet redan nu genom att spana in trailern här nedan!

På måndag den 2 maj är ”Paradise hotel – Förspelet” tillbaka på TV3 Play och redan nu kan du spana in den första trailern till serien här nedan.

Förra året kammande Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle hem ”Förspelet” och sedan vann de även hela ”Paradise hotel”. Efter att Saga Scott och Samir Badran finkammat Sverige i jakten på nya Paradise hotel-deltagare hittades även Zannie Hahn, Majastina Roos och Emelie Tornström i ”Förspelet”. Nu kommer inför-programmet tillbaka och den här gången leds jakten genom Sverige av profilerna Aina Lesse och Saga Scott.

LÄS MER: Saga Scott: ”Därför tog det slut med Adam Lökholm”

forspelet

Aina Lesse och Saga Scott leder Förspelet

I ”Förspelet” kommer Aina Lesse och Saga Scott att åka runt på nattklubbar i olika delar av Sverige för att hitta deltagare. I varje stad som programledarna besöker kommer också en tidigare Paradise hotel-profil att hjälpa till som sidekick, däribland Smail Alihodzic, Jennifer Alabi, Robin ”Mos” Andersson, Ylva Fogel, Josefine Caarle och Frida Westman.

– Förspelet är verkligen på riktigt. Vem som helst kan kliva in genom dörrarna till sin lokala nattklubb och en stund senare vara ett steg närmare Mexiko. Det är Josefine och Robin ett exempel på. Kom till nattklubben och visa upp din allra bästa PH-sida så kanske det blir du som vinner Paradise hotel 2016, har Saga Scott tidigare sagt.

LÄS MER: Saga Scott och Aina Lesse leder ”Förspelet”

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej