Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Deltagarna var för tråkiga – då skickade de in PH-deltagaren: ”Jag är förstärkningen”

Foto: TV3
Foto: TV3

Deltagarna i ”Cirkus Magaluf” var för trötta och tråkiga framför kameran. Då blixtinkallades Smail Alihodzic till dokusåpan – och i kväll gör den forne ”Paradise hotel”-deltagaren entré.
– De skickade helt enkelt in förstärkningen till huset. Jag är SWAT-teamet, säger deltagare.

Trogna tittare som följt ”Cirkus Magaluf” i TV3 under våren har vid några tillfällen kunnat se Smail Alihodzic flimra förbi framför kameran. Men i kvällens avsnitt gör han entré på riktigt – när han blir en av deltagarna i huset.
– Jag blev inplockad lite senare än de andra deltagarna. Många av de i huset hade varit där i 2-3 månader, så de var redan trötta och låga. De behövde en ny fläkt med med energi. Så de blixtinkallade mig, säger Smail Alihodzic och fortsätter:
– De skickade helt enkelt in förstärkningen till huset. Jag är SWAT-teamet. Så jag kommer att flytta in med dem och lyfta upp alla lite. Det var inte så mycket action i själva huset.

LÄS MER: Så gick Julia från ”Cirkus Magaluf” ner 25 kilo

Smail Alihodzic handplockades

Smail Alihodzic befann sig redan i Magaluf när filmteamet ställde frågan till honom. Tillsammans med ”Paradise hotel”-profilen Eric ”Snygg-Eric” Hagberg minglade han och festade på klubben Grabbarna Grus.
– En kväll satt jag och käkade på en resturang och då kom det fram två producenter för ”Cirkus Magaluf” och ville snacka med mig. De frågade om jag ville vara med, men jag kände mig väldigt skeptisk, säger Smail Alihodzic.

LÄS MER: Kusinernas sexproblem i ”Cirkus Magaluf”

Anledningen var att Smail, som tidigare medverkat i ”Paradise hotel” 2014, inte var sugen på att delta i ännu en skandalsåpa.
– Jag kände, ”ska jag verkligen göra en skandalsåpa till?”. Jag var riktigt skeptisk, men till slut tänkte jag att det var roligare att stanna i Magaluf än att åka hem till Sverige igen. Så jag sa ”vi kör”, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej