Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Monalisa om sorgen efter pappan: ”Jag mådde skit”

Foto: TV3
Foto: TV3

När Monalisa Skinnari var 13 år gick hennes pappa bort. Nu berättar ”Cirkus Magaluf”-deltagaren om den tuffa uppväxten efter dödsfallet.
– Det har varit jättetufft och en jättesvår tid i mitt liv, säger hon.

Det var i kvällens avsnitt av ”Cirkus Magaluf” som det blev känslosamt för deltagarna. När Monalisa Skinnari berättade att hon förlorat sin pappa var det få av deltagarna som inte fick en tår i ögat. Nu berättar dokusåpaprofilen mer om den tuffa uppväxten utan sin pappa.
– Jag har en ganska komplicerad uppväxt. Min pappa gick bort när jag var 13 år och jag och min mamma har en så där relation. Så det har verkligen varit kämpigt. Riktigt kämpigt, säger Monalisa Skinnari.

LÄS MER: Kusinernas sexproblem i ”Cirkus Magaluf”

”Cirkus Magaluf”-deltagaren berättar att dödsfallet påverkade hennes skolgång så pass mycket att hon var tvungen att läsa om högstadiet när hon blev myndig.
– Skolan gick åt skogen. Men jag tog igen hela högstadiet när jag var 18 år. Jag ville verkligen klara skolan. Ingen trodde att jag skulle komma in på gymnasiet. Det var en jättejobbig period för mig, säger Monalisa Skinnari och fortsätter:
– Men jag ville visa alla att jag kan klara mig själv och det gjorde jag. Jag tog studenten till slut och flyttade först till Spanien, sedan till Stockholm. Nu står jag på mina egna ben.

Monalisa Skinnari: ”Känner mig utstött”

Men även om Monalisa Skinnari tog sig igenom uppväxten och känner sig stark i dag, så finns det tillfällen när hon känner sig utanför på grund av sin annorlunda uppväxt.
– Ibland känner jag mig lite utstött. Jag är inte som alla andra och folk förstår mig inte riktigt. Jag har inte haft någon vuxen som funnits där för mig. Jag har försökt stå på mina egna ben och klara mig själv. Det har varit jättetufft och en jättesvår tid i mitt liv, säger hon.

LÄS MER: Så gick Julia från ‘”Cirkus Magaluf” ner 25 kilo

I dag har Monalisa Skinnari flyttat från hemstaden Sundsvall för ett nytt liv i Stockholm. Och för första gången känner hon sig som hemma.
– Det är först nu när jag flyttat till Stockholm och fått ett bra jobb här som jag känner livsglädje för första gången. Jag mådde skit när jag bodde kvar i Sundsvall. Nu har jag vänt allting i mitt liv. Jag mår jättebra nu, säger hon.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej