Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

PH-Zannie är tillbaka med en ny partylåt – lyssna på ”Aiya fucking napa” här

zannlielat

Efter ”Skicka meeh” – nu är Zannie Hahn tillbaka med en ny låt. Och den här gången hoppas ”Paradise hotel”-profilen på att få till en sommarplåga.
– Den handlar om att festa i Ayia Napa, säger han.

Sedan förra årets ”Paradise hotel” sändes har flera av de manliga deltagarna valt att satsa på musiken. Robin ”Mos” Andersson har redan släppt två låtar, Yones Halberstad och Johnny Edlind var sin och Adrian Montin har startat en dj-duo. Nu följer också Zannie Hahn upp sin debutlåt ”Skicka meeh” med nya sommarsingeln ”Aiya fucking Napa”.
– Den handlar om att festa i Aiya Napa och vilka ställen man drar till när man ska festa, säger ”Paradise hotel”-profilen och fortsätter:
– Det är en perfekt studentlåt nu inför alla studenter som ska ut på resa.

LÄS MER: Här slår Adrian Montin sexrekord i tv

Låten har han gjort tillsammans med den tidigare ”Paradise hotel”-deltagaren Jean-Pierre Marques, som också gjort låtar ihop med ”Ex on the beach”-Johannes Leonidas Ulmefors och ”Paradise hotel 2014”-Robbin Jonsson.
– Man kan ju hoppas att det blir en sommarplåga. Jag försöker hålla min musikkarriär levande eftersom jag älskar att göra musik, säger Zannie Hahn och fortsätter:
– Så i framtiden ska jag verkligen försöka satsa på musiken.

LÄS MER: Adrian Montin: ”Har bytt ut spriten mot fredagsmys”

Nu hoppas Zannie Hahn på att få komma ut och spela sin nya låt live i Sommarsverige.
– Ja, det är tanken, för nu har jag i alla fall två låtar att köra, den ena solo och den andra med JP, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej