Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Tv-profilens tips: Så festar du – och går ner i vikt

Foto: Privat
Foto: Privat

I kvällens ”Cirkus Magaluf” kör PT:n Julia Franzén ”skiten ur” nattklubbschefen Chris Järnhester. Nu ger deltagaren sina bästa tips för hur man festar och håller formen samtidigt.
– Chris sa ”Snälla Julia, kan vi ta en paus så att jag kan få gå och spy?”, säger Julia Franzén.

Om man festar måste man träna – så resonerar ”Cirkus Magaluf”-deltagaren Julia Franzén. I kvällens avsnitt försöker hon därför sätta lite fart på Grabbarna Grus-chefen Chris Järnhester.
– Jag kör skiten ur Chris. Det är det sjukaste PT-passet ever. Han sa ”Snälla Julia, kan vi ta en paus så att jag kan få gå och spy?”, säger Julia Franzén och fortsätter:
– Det var så jävla gött att se en så stöddig kille som Chris så förstörd.

LÄS MER: Så gick Julia Franzén ner 25 kilo på sju månader

Julia Franzén, som själv gått ner 25 kilo, arbetar till vardags som PT i Göteborg och i Los Angeles. Men trots att hon arbetar med hälsa vill hon inte sluta med galna partyresor och festkvällar. I stället har hon hittat ett bra sätt att hålla formen och samtidigt festa.
– Skippa söta drinkar och öl. Jag har ett Hollywoodtips som alla modeller här i Los Angeles dricker: Vodka, vatten och lime, säger hon.

LÄS MER: Kusinernas sexproblem i ”Cirkus Magaluf”

julia4
Foto: Privat

Men Julia Franzén vill också poängtera att festandet inte måste innebära att man dricker alkohol. ”Cirkus Magaluf”-profilen tycker att det är tråkigt att så många kopplar samman en kul kväll med mycket sprit.
– Det kanske viktigaste är att sluta dricka när du är på topp. Det var först när jag flyttade till LA som jag insåg hur sjukt mycket vi svenskar faktiskt dricker. Oftast räcker det med två-tre drinkar. Våga säga nej tack till mer, säger hon och fortsätter:
– Att dricka några drinkar blir man inte tjock av. Däremot tycker jag det är så synd att fest måste betyda så mycket alkohol.

”Cirkus Magaluf” sänds 21.00 på TV3 Play.

Här är Julia Franzéns bästa tips för att festa hälsosammare:

1. Skippa drinkarna – om du vill ha en drink, välj vodka, vatten och lime.
2. Hoppa över skräpmaten – packa med dig nyttigare snacks så undviker du fylleätande och bakfyllemat.
3. Unna dig, men vräk inte i dig. Om du kör nyttigare under festen och hoppar bakismaten är du faktiskt värd lite choklad dagen efter.
4. Drick med måtta. Våga säga nej efter två-tre drinkar.

Ps. Här är Julia Franzén på Instagram!

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej