Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Cirkus Magaluf-Mange: ”Det faller jag för hos en tjej”

Foto: Instagram / TV3
Foto: Instagram / TV3

Har du fått upp ögonen för bartender Magnus Hansson i ”Cirkus Magaluf”? Nu berättar deltagaren om sin drömtjej.
– Det spelar inte någon roll hur snygg hon är, för hon får inte vara hur pantad som helst, säger han.

I TV3 Play-programmet ”Cirkus Magaluf” har tittarna fått följa bartendern Magnus Hansson på klubben Grabbarna Grus. Och om du har fått upp ögonen lite extra för skåningen, så kanske du vill veta hur han ska få upp ögonen även för dig. Därför avslöjar nu ”Cirkus Magaluf”-profilen vad han egentligen faller för hos en tjej.
– Det jag dras till mest är leendet och ögonen. Det spelar stor roll för hur man ser ut. Det är ju där man tittar när man möter någon, förhoppningsvis, säger Magnus Hansson.

Ett foto publicerat av @maange Aug 5, 2015 kl. 12:39 PDT

Men det är inte bara det yttre som är viktigt för dokusåpaprofilen. Magnus Hansson menar att han letar efter en smart tjej i sitt liv.
– Det spelar inte någon roll hur snygg hon är, för hon får inte vara hur pantad som helst. Min drömtjej ska ha lite innanför huvudet, vara driven, självständig och gå sin egen väg även utan mig, säger han.

LÄS MER: Kusinernas sexproblem i ”Cirkus Magaluf”

Däremot har bartendern inga krav på yrkesval eller ekonomi. Magnus Hansson väljer bara med hjärtat.
– Jag har inga krav på vad hon ska jobba med eller sådant, för om man träffar någon man gillar kan man ju inte bara ‘sorry, du har inte det här materiella eller det här jobbet, så det går inte’. Man får bara ta det som det kommer, säger han.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej