Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Kusinernas besvikelse efter natten med ”Prison break”-stjärnan

Foto: @juliafranzen.se på Instagram / Imdb
Foto: @juliafranzen.se på Instagram / Imdb

Ibland går kändisfestandet i Los Angeles inte riktigt som ”Cirkus Magaluf”-deltagarna Julia Franzén och Camilla Fogestedt tänkt sig. När de besökte ”Prison break”-stjärnan Amaury Nolascos hem blev besvikelsen stor för kusinerna.
– Vi smög runt i det där huset som Piff och Puff med ett täcke runt oss, säger Camilla Fogestedt.

Kusinerna Julia Franzén och Camilla Fogestedt i ”Cirkus Magaluf” bor ibland i Los Angeles i USA. Där går de ofta på kändisfester och har tidigare berättat att de partat loss med bland andra Zac Efron, Paris Hilton och Justin Bieber. Men det är inte alltid som festerna går som kusinerna tänkt sig. När de en gång besökte ”Prison break”-stjärnan Amaury Nolascos (Fernando Sucre i tv-serien) mansion i Hollywood Hills för en efterfest slutade kvällen nämligen i stor besvikelse.
– Vi hade ABBA på högsta volym och dansade överallt, på hans köksbord, soffa, soffbord, stolar, allt. Vi dansade till och med sönder hans bord, säger Camilla Fogestedt.

LÄS MER: Kusinernas sexproblem i ”Cirkus Magaluf”

Men när festen ebbade ut och folk gick och la sig, ville de svenska kusinerna hitta någon smaskig bakismat att sätta tänderna i. Men där tog det stopp. ”Prison break”-stjärnan hade nämligen bara nyttig mat i sitt hem.
– När alla sov smög vi runt i det där huset som Piff och Puff med ett täcke runt oss, och letade efter något gott att äta. Men det enda onyttiga han hade i sitt skafferi var torkade bananer, säger Camilla Fogestedt.

LÄS MER: TV3 slutar sända ”Cirkus Magaluf”

Fyndet i skafferiet gjorde kusinerna mycket besvikna.
– Vi var fett besvikna. Och till frukost fick vi sedan en grön proteinshake. Vilken bakismåltid…, säger Camilla Fogestedt.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej