Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kusinernas vilda natt med Justin Bieber: ”Blev så besviken”

Foto: Expressen / TV3
Foto: TV3

I ”Cirkus Magaluf” får tittarna se dem festa med de andra deltagarna på nattklubben Grabbarna Grus. Men på hemmaplan, i Los Angeles, partar kusinerna Julia Franzén och Camilla Fogestedt med helt andra kändisar.
– När jag var i Los Angeles i våras festade jag med Justin Bieber, säger Julia Franzén.

Kusinerna Julia Franzén och Camilla Fogestedt kommer båda från Västkusten i Sverige, men bor numera i Los Angeles. Och ”Cirkus Magaluf”-profilerna är inte direkt ovana vid att möta kändisar på andra sidan Atlanten och berättar att de festat på mansions i Hollywood hills, efterfestat med Paris Hilton och jagats av paparazzis.

LÄS MER: TV3 slutar sända ”Cirkus Magaluf” på TV3

Julia Franzén: ”Det visade sig vara Zac Efron”

Men det är inte alltid helt lätt att känna igen Hollywoodstjärnorna i sin naturliga miljö.
– En sjuk kväll var när jag och Camilla varit ute i LA och hamnade på en kändistät efterfest i Hollywood Hills där bland annat Paris Hilton och Zac Efron var. Plötsligt kom en knubbig liten kille i vinröd stickad tröja och matchande mössa kommer fram och snackade, säger Julia Franzen och fortsätter:
– När han gick sa jag till Camilla ”Vad var det för jävla bonde? Vad gör han här?” Så visade det sig vara Zac Eftron! Vilken enorm besvikelse!

Men trots den stickade tröjan och mössan gjorde skådespelaren Zac Efron, känd från bland annat ”High school musical”, ändå succé hos tjejerna senare under kvällen.
– Zac är verkligen astrevlig, vi hade kul med honom under kvällen och har träffats flera gånger sedan dess. Bara att just den kvällen var han en besvikelse rent utseendemässigt, säger Julia Franzén.

LÄS MER: Kusinernas sexproblem: ”Det värsta jag vet är svennekillar som…”

Festade med Justin Bieber

Och Zac Efron är inte den enda kändisen som inte riktigt uppfyllt kusinernas förväntningar. Under en vild festnatt träffade de nämligen på en viss popstjärna.
– Det var exakt samma sak när jag var i Los Angeles i våras och festade med Justin Bieber. Det var under den perioden som han hade långt, gult hår och jag blev så besviken, säger Julia Franzén.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej