Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Kusinernas sexproblem: ”Det värsta jag vet är svennekillar som…”

Foto: TV3
Foto: TV3

I kväll gör kusinerna Camilla Fogestedt och Julia Franzén entré i ”Cirkus Magaluf”. Tjejerna, som vanligtvis bor i Los Angeles, berättar nu om sitt oväntade kärleksproblem.
– Jag och Camilla har ett sexproblem, för alltid om en kille raggar på en av oss börjar han ragga på den andra också i hopp om att få oss båda. Då går den killen bort direkt, säger Julia Franzén.

Det är dags för kusinerna Camilla Fogestedt och Julia Franzén att anlända till Magaluf. Tjejerna bor vanligtvis i Los Angeles och gör allting tillsammans. Däremot har deras tighta vänskap gjort det aningens svårt att träffa en pojkvän – de flesta killarna de träffar försöker nämligen ragga på dem båda.
– Jag och Camilla har ett sexproblem, för alltid om en kille raggar på en av oss börjar han ragga på den andra också i hopp om att få oss båda. Då går den killen bort direkt, säger Julia Franzén och fortsätter:
– Vi tycker bara det är så himla synd, för om man var lite intresserad så dör ju intresset efter det. Man vill ju inte att ens framtida man ska ha raggat på ens kusin liksom. Men det händer i nio fall av tio.

LÄS MER: TV3 slutar sända ”Cirkus Magaluf” på tv

”Det värsta jag vet är svennekillar”

Julia Franzén kommer från Lerum från början, men arbetar nu som PT och fitnessmodell i USA. Men trots att hon och Camilla Fogestedt har ett litet problem med killarna även där, så föredrar hon ändå de amerikanska killarna före svenska. Både Camilla och Julia är runt 180 centimeter långa – utan klackskor – har nämligen upptäckt ett problem hos svenska män.
– När jag är i Sverige får jag bara höra ”shit vad lång du är” med negativ ton, medan i LA låter det mer ”wow, vad du är vacker, är du modell?”. Killarna där är så vana att tjejer är långa modeller med klackar och känner sig inte omanliga för det, säger Julia Franzén och fortsätter:
– Sedan gillar jag killar som är vältränade och har en vågad klädstil. Det värsta jag vet är svennekillar som har jeans och svartvita t-shirts med tryck, beiga chinos och blå skjorta på sommaren. Våga lite!

”Ska behandla mig som en prinsessa”

Också Camilla Fogestedt, som kommer från Åsa på Västkusten, har ett och annat krav på sin blivande pojkvän en dag.
– Min framtida man ska behandla mig som en prinsessa. Han ska fan dyrka marken jag går på. Killarna gärna vara lite ”gentlemen” till sättet. Jag älskar hur amerikanska killar tar för sig och vågar, säger hon och fortsätter:
– Det är många gånger i LA när jag gått på gatan som det har blivit trafikkaos för att en kille blockerat vägen eller stoppat upp hela trafiken för att få lämna sitt nummer till mig. Hur gulligt?

Men amerikanska män i all ära – svenska killar har också vissa fördelar, menar ”Cirkus Magaluf”-tjejerna.
– Svenska killar är verkligen de snyggaste killarna jag vet. Det är en av få saker jag verkligen saknar i LA. Jag och Camilla blir som djur om vi ser en skandinavisk kille på dansgolvet, säger Julia.

LÄS MER: Här slår Adrian Montin sexrekord i ”Cirkus Magaluf”

”Cirkus Magaluf” sänds i kväll 21.00 på TV3 Play.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej