Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Här dyker dokusåpastjärnan upp i ”Cirkus Magaluf” – och får nobben

Foto: TV3
Foto: TV3

Här dyker dokusåpaprofilen Johannes Leonidas upp i ”Cirkus Magaluf” – och får nobben i tv. Efter att ha lagt in en stöt på Vanessa Kendrake gör han nämligen allt annat än succé.
– Johannes är ingenting för mig, alltså aldrig, säger hon i tv-programmet.

I kvällens ”Cirkus Magaluf” dyker ett bekant ansikte plötsligt upp på nattklubben. Johannes Leonidas Ulmefors, känd från ”Ex on the beach”, gör ett tappert försök att ragga upp Grabbarna Grus-profilen Vanessa Kendrake framför kamerorna.
– Jag tror att hon diggar mig. Hon sa förut att jag var skön och trevlig. Jag bemötte henne bra. Vi klickar bra, säger Johannes i tv-programmet.

LÄS MER: Adrian Montins sexursäkt till Jasmine Gustafsson

Tittarna får se hur Johannes Leonidas Ulmefors flirtar loss och sippar lite ur Vanessa Kendrakes drink. Och han verkar mycket nöjd med sin charmfront.
– Det är klart att hon gillar mig. Det vet jag, det ser jag på henne, säger han.

LÄS MER: Hårda dissen efter Vanessa Kendrakes sexdrink

Men Vanessa Kendrake är inte riktigt lika imponerad av ”Ex on the beach”-profilens flirtande – och ger honom nobben framför kameran.
– Johannes är jättetrelivg, men jag kommer ju aldrig… Han är ingenting för mig, alltså aldrig. Nej. Ha det fint, du är trevlig, men nej, säger hon i tv-programmet.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej