Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hårda dissen efter sexdrinken i ”Cirkus Magaluf”: ”Så äcklig”

Foto: TV3
Foto: TV3

Vanessa Kendrake testar på livet som bartender på Grabbarna Grus – och blandar en ”Sex on the beach”. Men drinken totalsågas av chefen Chris Järnhester.
– Det var länge sedan jag drack en så äcklig drink, säger han i tv-programmet ”Cirkus Magaluf”.

Förra veckan gjorde deltagaren Vanessa Kendrake entré i TV3:s ”Cirkus Magaluf”. Tanken var att hon skulle arbeta som eventpersonal och styra upp evenemangen på klubben Grabbarna Grus, men i kvällens avsnitt får hon också prova lyckan som bartender. En roll som inte riktigt gör succé.
– Kan du inte göra en drink till mig, så får vi se om du håller? Något riktigt gott. Vad du vill, säger nattklubbschefen Chris Järnhester i kvällens program.

LÄS MER: Sanningen om skräckbilderna på Adrian i ”Cirkus Magaluf”

Vanessa Kendrake, som meddelat att hon tidigare arbetat som bartender under sju-åtta månader i Göteborg, blandar snabbt ihop en så kallad ”Sex on the beach”-drink. Resultatet blir kanske dock inte helt enligt planerna – och sexdrinken totalsågas av Chris Järnhester.
– Hennes drink var faktiskt jätteäcklig. Det var länge sedan jag drack en så äcklig drink. Den var jättedålig om jag ska vara ärlig, säger han i tv-programmet och fortsätter:
– Frågan är hur mycket hon har jobbat i bar egentligen. Jag är tveksam. Hon kanske har jobbat på McDonald’s och hällt upp Cola, för det där var inte en klassisk bartender.

LÄS MER: Adrian Montins sexursäkt till Jasmine Gustafsson

Inte heller Vanessa Kendrake verkar helt nöjd med sin insats, när hon efteråt provsmakar sin drink själv.
– Den var jättedålig faktiskt, säger hon själv i programmet.

”Cirkus Magaluf” sänds i TV3 klockan 22.00 i kväll.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej