Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Här slår Adrian Montin sexrekord i tv: ”Det blev lite gos”

TV3
TV3

Han hade sex framför kamerorna redan första kvällen – igen. Nu berättar Adrian Montin om rekordligget i premiären av ”Cirkus Magaluf”.
– Det blev lite gos. Jag har alltid varit en gosig person, säger han.

I höstas skapade Adrian Montin rubriker när han och deltagaren Frida Westman hade sex redan första kvällen i ”Paradise hotel”. I det nya programmet ”Cirkus Magaluf”, som hade premiär i kväll, gör han det igen. Tittarna får nämligen se hur lakanen guppar i Adrian Montins säng redan i det första avsnittet.
– Det blev lite gos. Jag har alltid varit en gosig person, säger Adrian om sexnatten.

LÄS MER: Här är alla deltagarna i ”Cirkus Magaluf”

Deltagaren menar att han inte hade någon avsikt att ha sex första kvällen, utan det var någonting som bara hände.
– Jag jagade inte en tjej eller tänkte att ”nu ska jag slå rekord i det här programmet också”. Det var bara ödet som gjorde den kvällen. Jag var lite dragen också, säger Adrian Montin.

Men sexkvällen slutade dramatiskt. Efter det nattliga myset ramlade nämligen Adrian Montin ur sängen och slog sig hårt.
– Jag vet inte vad som hände. Jag trodde nog att sängen var större än den var. Jag rullade runt på ryggen och plötsligt fanns det ingen säng där. Det gjorde jävligt ont att ramla, säger han.

LÄS MER: Adrian Montins oväntade kärleksbesked om Jasse

Dessutom var de andra deltagarna i ”Cirkus Magaluf” måttligt roade av Adrian Montins nattliga äventyr. Bland annat visade Monalisa Skinnari, som delar rum med Adrian i dokusåpan, sin ilska efter att ha tvingats sova på soffan när Adrian Montin låste in sig i sovrummet med sitt one night stand.
– De andra var inga brushor och ställde inte upp. De blev lite sura när jag tog sängen och låste. Så jag fick lova att det inte skulle hända mer. Men jag kan inte lova att jag höll det löftet, säger Adrian Montin.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej