Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

PH-Adrians oväntade kärleksbesked om Jasse

adri

De träffades i höstas och har dejtat intensivt sedan dess. Nu berättar Adrian Montin att han och Jasmine ”Jasse” Gustafsson har tagit relationen till en ny nivå – och att de planerar att flytta ihop.
– Vi har sagt att vi älskar varandra. Jag funderar på att flytta till Stockholm, jag vill nog bo med Jasse, säger Adrian Montin.

Det var i höstas som Expressen kunde avslöja att det uppstått kärlek mellan ”Paradise hotel”-profilerna Adrian Montin och Jasmine ”Jasse” Gustafsson. Paret dejtade intensivt och reste mellan Göteborg och Stockholm för att träffa varandra. Sedan dess har de legat lågt med sina känslor i offentligheten, men nu berättar Adrian Montin att kärleksparet tagit ett nytt steg i sin relation.
– Vi har det jättebra tillsammans. Vi har sagt att vi älskar varandra. Vi vill inte riktigt gå ut med att vi är ett par än, men jag vill inte vara med någon annan äm henne. jag är kär i Jasse, jag älskar henne. Jag älskar den bruden, säger Adrian Montin.

LÄS MER: Adrian Montin och Jasmine Gustafsson om romansen

Adrian och Jasse pendlar fortfarande mellan Göteborg och Stockholm för att få träffa varandra, men ”Paradise hotel”-profilen berättar nu att han har planer på att flytta för att komma närmre kärleken.
– Jag har ingenting emot att flytta från Göteborg. Stockholm är en bättre stad att bo i för karriären, allting finns där. Jag vill nog bo med Jasse, säger Adrian Montin.

Men att känslorna skulle svalla under den hektiska hösten var ingenting som Adrian Montin var beredd på. Nu har han bytt barturné och fest mot kärleksmys i hemmets lugna vrå.
– Jag hade inte väntat mig att träffa någon just nu, när det var så mycket under ”Paradise hotel” och sånt. Men jag tror att det var en anledning till att jag och Jasse hittade varandra. Jag skaffade en trygghet när allting var kaos, säger han och fortsätter:
– Nu är mina dagar lugnare och jag festar mindre på helgerna. Det blir mycket fredagsmys i stället. Jag försöker vara clean från sprit och satsa på karriären.

LÄS MER: Adrian Montins romantiska överraskning till Jasmine Gustafsson

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej