Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Paradise hotel”-produktionens kris: ”Vi behöver fler killar”

Foto: QX / TV3
Foto: QX / TV3

Det är snart dags för nya svenskar att flyga ner till Mexiko för att spela in årets ”Paradise hotel”. Men än är castingen inte klar – produktionen saknar nämligen fortfarande ”snygga, festliga och lite lömska killar”.

Det är på Facebook som den tidigare deltagaren Aina Lesse går ut med en efterlysning. Aina, som nu jobbar med castingen till ”Paradise hotel”, berättar att det saknas killar inför årets säsong. Produktionen har nämligen inte kunnat hitta tillräckligt många ”Paradise hotel”-vänliga pojkar under sin castingturné. Nu vädjar de om hjälp i sociala medier.

LÄS MER: Samir Badran säljer sin lägenhet – så mycket kostar den

”Alright, seriöst nu. Vi saknar fortfarande några killar till Paradise Hotel! Är du eller känner du någon snygg, festlig och kanske lite lömsk kille som du tror kommer passa i Paradise så tagga honom HÄR eller få honom att skicka in en ansökan nu på en gång! NU NU NU, det är bråttom!”, skriver Aina Lesse i sitt inlägg.

Känner du någon kille som borde ansöka? Tagga honom i det här inlägget på Facebook och ansök här.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej