Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Smail Alihodzic klar för ”Cirkus Magaluf” på TV3 – då börjar programmet

Foto: @smailnascimento på Instagram / TV3
Foto: @smailnascimento på Instagram / TV3

Nu är det dags för ”Cirkus Magaluf” på TV3. Sedan tidigare är ”Paradise hotel”-profilen Adrian Montin klar för skandalsåpan – och nu kan Expressen avslöja att Smail Alihodzic också kommer att delta.
– Det blir mycket fart, mycket fest och mycket tjejer. Det är nice, säger han.

Saknar du ”Paradise hotel”? Nu kan din längtan vara över. Den 7 mars börjar ”Cirkus Magaluf” på TV3 – med ännu mer intriger, sex och fest. I programmet kommer flera tidigare kända dokusåpaprofiler att medverka och Expressen har sedan tidigare kunnat berätta att ”Paradise hotel”-profilen Adrian Montin kommer att vara en av dem. Nu är också Smail Alihodzic klar för dokusåpan.
– Jag fick förfrågan om att vara med i programmet när jag redan var nere på Magaluf. Men det var nice. Det blir mycket fart och mycket fest, säger Smail Alihodzic och fortsätter:
– Och ja, det blir ju mycket tjejer också. Sedan vet jag inte hur de kommer att visa det i tv, om de tar med det eller tar bort det, men det är klart att det blev mycket tjejer och sånt.

LÄS MER: Här sexhånas Smail Alihodzic – av Samir Badran

”Cirkus Magaluf” spelades in på Magaluf i Spanien i somras och kommer att följa flera profiler som bor tillsammans i ett hus och som jobbar på baren Grabbarna Grus. Men till skillnad från Paradise hotel blir det ingen utröstning eller spel.
– Jag trodde att det skulle påminna om ”PH”, men det gör det inte. Det här är ett helt nytt program. Det är inga utröstningar, inget spel, ingen tävling. Det är väldigt skönt, säger Smail Alihodzic och fortsätter:
– Både jag och Adrian spelade ju väldigt hårt i ”PH”, så det är skönt att det inte är samma press här. Nu kan vi skita i taktiken och bara vara sköna. Jag och Adrian var busarna där nere.

LÄS MER: Adrian Montin klar för ”Cirkus Magaluf”

Förutom Adrian Montin och Smail Alihodzic kommer även ”Paradise hotel”-profiler som Jasmine ”Jasse” Gustafsson och Kian Avar att medverka i ”Cirkus Magaluf”, enligt uppgifter till Expressen.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej