Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Här dyker Jesper Fröidh upp i SVT:s ”30 grader i februari”

Foto: SVT
Foto: SVT

Ser du vad vi ser? I det senaste avsnittet av SVT:s succéserie ”30 grader i februari” dyker en känd ”Paradise hotel”-deltagare upp i en av rollerna.
– Det var väldigt roligt att jag fick någon liten replik, säger Jesper Fröidh.

Här blir det ”Paradise hotel” – i SVT. I gårdagens avsnitt av tv-serien ”30 grader i februari” spelade nämligen Jesper Fröidh en av rollerna. Fröidh, som deltog i ”Paradise hotel 2013”, bor nämligen delar av året i Thailand där serien spelades in.
– Jag var som vanligt i Thailand, på Phi Phi Island, när det kom över en tjej och frågade mig och min kompis om vi ville vara statister i serier. Några dagar senare åkte vi till en liten strand utanför och spelade in i tre dagar, säger Jesper Fröidh.

Uppmärksamma tittare har hört av sig med glädjetillrop till Jesper Fröidh för hans insats. ”Paradise hotel”-profilen berättar att inspelningen var en krävande, men rolig upplevelse.
– Vi spelade in 10-14 timmar per dag. Det var mycket dans utan musik på stranden och mycket väntan, men hela teamet var fantastiska och skådespelarna var riktigt trevliga. Det var tre roliga inspelningsdagar, säger Jesper Fröidh.

LÄS MER: Saga Scotts flirt med Jesper Fröidh

Och förutom statistrollen fick Jesper Fröidh dessutom säga ett par ord i den populära tv-serien.
– Det var väldigt roligt att jag fick någon lite replik också. Det var lite tur att jag var i Thailand just när serien spelades in. Det blev ett minne för livet, säger han.

Här kan du se Jesper Fröidhs insats i tv-serien.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej