Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Josefine Caarle om sin kända morfar: ”Det är inget som folk vet”

Foto: Expressen / TV3
Foto: Expressen / TV3

Josefine Caarle är inte den enda kändisen i sin släkt. Nu avslöjar ”Paradise hotel”-vinnaren att hennes morfar är före detta förbundskaptenen för fotbollslandslaget, Lars ”Laban” Arnesson.
– Det är ingenting som folk vet om, säger hon.

I december vann Josefine Caarle ”Paradise hotel” tillsammans med Robin ”Mos” Andersson. Men vad tittarna och fansen aldrig fått veta är att det redan finns en kändis i Josefines släkt. Dokusåpaprofilens morfar är nämligen Lars ”Laban” Arnesson, tidigare förbundskapten för svenska landslaget i fotboll.
– Många i min ålder vet inte vem han är utan att googla, eftersom han ju mest var aktiv när jag var liten. Men då brukade jag följa med honom på idrottsgalor och matcher och såg honom på tv. Det var kul, säger Josefine Caarle.

LÄS MER: Josefine Caarle om sin obotliga sjukdom: ”Så ledsen”

Lars "Laban" Arnesson. Foto: Expressen
Lars ”Laban” Arnesson. Foto: Expressen

Josefine Caarle om sin morfar

Josefine Caarle har själv spelat fotboll under sina unga år, tills hennes ryggsjukdom satte stopp för karriären. Då satt morfar alltid på första parkett och hejade på henne på fotbollsplanen.
– Det är från morfar jag fått mitt fotbollsintresse. Han var alltid med och hejade på mig och tyckte att jag skulle bli någonting inom fotbollen. Det var väldigt roligt, säger hon.

LÄS MER: Josefine Caarle om Robin ”Mos” Andersson: ”Vi hade inte sex”

Men trots att ”Paradise hotel”-deltagare har en känd morfar är det ingenting hon brukar berätta för folk.
– Mina närmaste vänner vet om det, men annars är det ingenting som folk har koll på. Det är ingenting som jag brukar säga. Inte för att jag vill dölja det, jag har bara inte tänkt på det, säger Josefine Caarle och skrattar.

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej