Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Saga Scott och Aina Lesse leder ”Paradise hotel – Förspelet” på TV3

Foto: TV3/Expressen
Foto: TV3/Expressen

Grattis, alla ”Paradise hotel”-fans! Nu kommer ”Förspelet” tillbaka för att hitta nya deltagare – den här gången under ledning av Saga Scott och Aina Lesse.
– Kom till nattklubben och visa upp din allra bästa PH-sida så kanske det blir du som vinner ”Paradise hotel” 2016, säger Saga Scott i ett pressmeddelande.

Förra året kammande Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle hem vinsten i ”Förspelet” på TV3 Play – och sedan vann de även hela ”Paradise hotel”. Efter att Saga Scott och Samir Badran finkammat Sverige i jakten på nya ”Paradise hotel”-deltagare hittades även Zannie Hahn, Majastina Roos och Emelie Tornström i ”Förspelet”.  Nu kommer inför-programmet tillbaka och den här gången leds jakten genom Sverige av profilerna Aina Lesse och Saga Scott.

LÄS MER: Josefine Caarle och Robin ”Mos” Andersson vann ”Förspelet”

”Gissa vem som ska leda ‘Förspelet’ ett år till, denna gång tillsammans med Aina! Fett kul ju!”, skriver Saga Scott på sin Instagram.
”A-para-pa! Jag och kom kattkompis Saga kommer att åka Sverige runt för att casta nya deltagare till Förspelet och Paradise hotel. Hur kul?”, skriver Aina Lesse.

LÄS MER: Saga Scott om vännernas sexsvek: ”Fruktansvärt”

forspelet

I ”Förspelet” kommer Aina Lesse och Saga Scott att åka runt på nattklubbar i olika delar av Sverige för att hitta deltagare. I varje stad som programledarna besöker kommer också en tidigare ”Paradise hotel”-profil att hjälpa till som sidekick.
– Förspelet är verkligen på riktigt. Vem som helst kan kliva in genom dörrarna till sin lokala nattklubb och en stund senare vara ett steg närmare Mexiko. Det är Josefine och Robin ett exempel på. Kom till nattklubben och visa upp din allra bästa PH-sida så kanske det blir du som vinner ”Paradise hotel” 2016, säger Saga Scott i ett pressmeddelande från TV3.

Ps. Minns du förra årets ”Förspelet”? Läs allt som hände här!

Följ Expressen Paradiset på Instagram @expressenparadiset och Snapchat @exparadiset!

bottengrej